Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WATTIJEAN Vivement_Dimanche
Hop Hop Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 21.5
goed Schieten matig
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


9e minuut.
Hernandez met een sublieme pass. Francisco is nu in balbezit. Thébault bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco verovert de bal door een tackle van achteren. Francisco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Francisco rent richting de bal. Francisco geeft een hoge lob. Daar is Cousin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitton rent richting de bal. Guitton geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Vivement_Dimanche 1:0

20e minuut.
Chemin met een sublieme pass. Martinet met een sublieme pass. Guitton is nu in balbezit. Guitton haalt uit met een fantastische trap. Dubost werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Vivement_Dimanche 2:0

22e minuut.
Decroix onderschept slim de pass. Decroix speelt de bal door. Martinet speelt de bal door. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Bouillet is nu in balbezit. Cousin begaat een overtreding. Cousin krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Bouillet geeft de bal voor. Thébault kopt de bal weg. Klungelig pakt Martinet de bal. Francisco is nu in balbezit. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Goncalves geeft de bal voor. Klungelig pakt Thébault de bal. Francisco onderschept slim de pass. Francisco schiet op doel. Dubost probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Vivement_Dimanche 3:0

33e minuut.
Decroix speelt de bal door. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet probeert naar een medespeler te passen. Francisco rent richting de bal. Francisco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Vivement_Dimanche 4:0

37e minuut.
Bouillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouillet geeft een lange en hoge pass. Tassin kopt de bal weg. Daar is Guitton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand verovert de bal door een tackle van achteren. Lemarchand passt de bal met de wreef. Francisco rent richting de bal. Francisco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Vivement_Dimanche 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 43%, Vivement_Dimanche 57%.
WATTIJEAN - Vivement_Dimanche 5:0

50e minuut.
Goncalves kopt de bal weg. Daar is Cousin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cousin verovert de bal door een tackle van achteren. Francisco is nu in balbezit. Francisco draait met de bal, schiet en ... Dubost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinet met de inworp. Decroix is nu in balbezit. Decroix geeft de bal voor. Guitton springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Morice onderschept slim de pass. Morice met een sublieme pass. Klungelig pakt Bernier de bal. Guitton rent richting de bal. Guitton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Vivement_Dimanche 6:0

58e minuut.
Martinet verovert de bal door een tackle van achteren. Martinet passt de bal in één keer door. Francisco is nu in balbezit. Francisco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thébault de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Paillard heeft problemen om de bal te vangen. Decroix kopt de bal weg. Klungelig pakt Goncalves de bal. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Lemarchand geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Vivement_Dimanche 7:0

71e minuut.
Tassin is nu in balbezit. Martinet verovert de bal door een tackle van achteren. Martinet met een sublieme pass. Guitton heeft problemen om de bal te vangen. Guitton draait met de bal, schiet en ... Dubost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Francisco de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dubost met een harde bal richting middenveld. Bouillet heeft problemen om de bal te vangen. Bouillet met een sublieme pass. Francisco heeft problemen om de bal te vangen. Francisco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Vivement_Dimanche 8:0

76e minuut.
Cousin rent richting de bal. Goncalves verovert de bal door een tackle van achteren. Goncalves speelt de bal door. Francisco is nu in balbezit. Francisco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Vivement_Dimanche 9:0

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dubost trapt de bal weg. Goncalves kopt de bal weg. Bouillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouillet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dubost probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Bouillet verovert de bal door een tackle van achteren. Bouillet passt de bal in één keer door. Francisco is nu in balbezit. Francisco schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Vivement_Dimanche 10:0

89e minuut.
Tassin heeft problemen om de bal te vangen. Martinet is nu in balbezit. Martinet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Francisco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francisco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 18%, Vivement_Dimanche 82%.
WATTIJEAN - Vivement_Dimanche 10:0