Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les lourdauds timides RdU 1949 FC
Normal Tactiek A 442
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
4 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 29.8
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Djorkaeff speelt de bal door. Klungelig pakt Mignot de bal. Mignot passt de bal zonder na te denken. Gianessi is nu in balbezit. Gianessi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fournier probeert naar een medespeler te passen. Cloarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloarec speelt de bal door. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot draait met de bal, schiet en ... Landais bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Mignot heeft problemen om de bal te vangen. Dubuc is nu in balbezit. Fournier verovert de bal door een tackle van achteren. Fournier haalt uit met een fantastische trap. Landais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - RdU 1949 FC 0:1

12e minuut.
Djorkaeff passt de bal in één keer door. Caron rent richting de bal. Fournier onderschept slim de pass. Mignot is nu in balbezit. Mignot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Landais met een sublieme pass. Larcher speelt de bal door. Charlier rent richting de bal. Ledoux onderschept slim de pass. Ledoux draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bazin trapt de bal weg. Gianessi is nu in balbezit. Gianessi passt de bal zonder na te denken. Mignot is nu in balbezit. Mignot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - RdU 1949 FC 0:2

33e minuut.
Gianessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianessi probeert naar een medespeler te passen. Mansouri rent richting de bal. Mignot onderschept slim de pass. Mignot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dubuc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delmotte komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Cloarec speelt de bal door. Fournier is nu in balbezit. Fournier speelt de bal door. Mignot rent richting de bal. Mignot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les lourdauds timides 73%, RdU 1949 FC 27%.
Les lourdauds timides - RdU 1949 FC 0:2

46e minuut.
Artelesa komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Inworp. Djorkaeff met de inworp. Cloarec geeft de bal voor. Landais maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mignot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - RdU 1949 FC 0:3

55e minuut.
Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte is nu in balbezit. Mignot verovert de bal door een tackle van achteren. Mignot schiet op doel. Landais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Boulay met een sublieme pass. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot haalt uit met een fantastische trap. Cloarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloarec schiet op doel. Landais bokst de bal weg.

74e minuut.
Boulay onderschept slim de pass. Boulay speelt de bal door. Artelesa rent richting de bal. Artelesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - RdU 1949 FC 0:4

75e minuut.
Artelesa passt de bal met de wreef. Nicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicol probeert naar een medespeler te passen. Mignot rent richting de bal. Mignot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Artelesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Artelesa draait met de bal, schiet en ... Landais probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Bouteiller met de inworp. Gianessi heeft problemen om de bal te vangen. Gianessi geeft een hoge lob. Mignot springt en kopt de bal. Landais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cloarec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Delmotte rent richting de bal. Artelesa onderschept slim de pass. Artelesa schiet op doel. Landais bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cloarec rent richting de bal. Cloarec speelt de bal door. Duarte is nu in balbezit. Mignot rent richting de bal. Mignot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Djorkaeff passt de bal met de wreef. Daar is Mansouri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansouri met een sublieme pass. Klungelig pakt Artelesa de bal. Artelesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les lourdauds timides 82%, RdU 1949 FC 18%.
Les lourdauds timides - RdU 1949 FC 0:4