Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:13
  • Competitiewedstrijd: CFA.11 [del]
  • Stadion: Neyaak Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3499
RdU 1949 FC Les lourdauds timides
A 442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 16.5
goed Schieten matig
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Boulay geeft de bal voor. Fournier kopt de bal weg. Godin heeft problemen om de bal te vangen. Mignot is nu in balbezit. Mignot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Charlier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Larcher met een snelle inworp. Ledoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledoux schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Caron rent richting de bal. Fournier rent richting de bal. Fournier speelt de bal door. Mignot is nu in balbezit. Mignot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nicol heeft problemen om de bal te vangen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicol. Nicol krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Bazin is nu in balbezit. Bazin met een sublieme pass. Boulay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Langlois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cottenet zal de hoekschop nemen. Godin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Djorkaeff geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cottenet met de inworp. Ledoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledoux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Fournier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caron is nu in balbezit. Boulay speelt de bal door. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot schiet op doel. Landais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klungelig pakt Duhamel de bal. Fournier onderschept slim de pass. Fournier met een sublieme pass. Mignot rent richting de bal. Mignot draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Les lourdauds timides 1:0

28e minuut.
Gianessi met de inworp. Mignot geeft een hoge lob. Daar is Duhamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fournier is nu in balbezit. Fournier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Djorkaeff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledoux rent richting de bal. Ledoux passt de bal in één keer door. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 54%, Les lourdauds timides 46%.
RdU 1949 FC - Les lourdauds timides 1:0

46e minuut.
Artelesa komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Duhamel met een sublieme pass. Nicol is nu in balbezit. Ledoux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledoux krijgt een gele kaart. Nicol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nicol met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Les lourdauds timides 2:0

71e minuut.
Artelesa is nu in balbezit. Dubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Artelesa verovert de bal door een tackle van achteren. Artelesa schiet op doel. Landais probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Godin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulay verovert de bal door een tackle van achteren. Mignot is nu in balbezit. Mignot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Les lourdauds timides 3:0

84e minuut.
Boulay is nu in balbezit. Boulay speelt de bal door. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot schiet op doel. Landais probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Les lourdauds timides 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 22%, Les lourdauds timides 78%.
RdU 1949 FC - Les lourdauds timides 4:0