Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les peigne-culs timides Sainté42
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Liénard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheval. Cheval krijgt een gele kaart. Liénard raakt geblesseerd tijdens het duel. Millet komt bij de bal en schiet. Lefrançois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peigne-culs timides - Sainté42 0:1

6e minuut.
Bodin rent richting de bal. Bodin geeft een hoge lob. Chapuis geeft een hoge lob. Liénard rent richting de bal. Liénard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Maillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau is nu in balbezit. Maillot begaat een overtreding. Marteau raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marteau kan niet meer verder spelen. Ragot komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Millet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ragot rent richting de bal. Ragot passt de bal zonder na te denken. Bloquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloquel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cheval kopt de bal weg. Bouillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Haan rent richting de bal. Haan geeft een lange en hoge pass. Mendy kopt de bal weg. Lefrançois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Maillot verovert de bal door een tackle van achteren. Ragot is nu in balbezit. Ragot met een sublieme pass. Bloquel rent richting de bal. Bloquel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chapuis is nu in balbezit. Chapuis passt de bal zonder na te denken. Liénard is nu in balbezit. Liénard draait met de bal, schiet en ... Mindonnet probeert de bal aan de voet te houden. Lefrançois bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les peigne-culs timides 51%, Sainté42 49%.
Les peigne-culs timides - Sainté42 0:1

49e minuut.
Ragot onderschept slim de pass. Ragot met een sublieme pass. George rent richting de bal. Bloquel verovert de bal door een tackle van achteren. Bloquel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ragot onderschept slim de pass. Ragot draait met de bal, schiet en ... Bloquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloquel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les peigne-culs timides - Sainté42 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les peigne-culs timides 55%, Sainté42 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les peigne-culs timides - Sainté42 1:1