Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Lions du Val rcvrlapigne
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Grasset met een sublieme pass. Doublet bereikt de bal nog maar net als eerste. Doublet geeft een hoge lob. Castel rent richting de bal. Castel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Grasset geeft een hoge lob. Granger kopt de bal weg. Huguet is nu in balbezit. Heitz rent richting de bal. Heitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fidon geeft een hoge lob. Fossé is nu in balbezit. Fossé passt de bal met de wreef. Castel is nu in balbezit. Castel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lesage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Métayer is nu in balbezit. Fargeon onderschept slim de pass. Fargeon probeert naar een medespeler te passen. Castel rent richting de bal. Castel schiet op doel. Lesage bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Lions du Val 59%, rcvrlapigne 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les Lions du Val - rcvrlapigne 0:0

47e minuut.
Vivier rent richting de bal. Vivier passt de bal met de wreef. Heitz rent richting de bal. Perrot is nu in balbezit. Perrot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Raoul geeft de bal voor. Doublet bereikt de bal nog maar net als eerste. Doublet passt de bal met de wreef. Heitz is nu in balbezit. Heitz draait met de bal, schiet en ... Canthelou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Vivier kopt de bal weg. Castel rent richting de bal. Pécout verovert de bal door een tackle van achteren. Fargeon verovert de bal door een tackle van achteren. Fargeon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Lions du Val - rcvrlapigne 0:1

66e minuut.
Métayer met een sublieme pass. Perrot is nu in balbezit. Perrot passt de bal zonder na te denken. Heitz rent richting de bal. Heitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Granger is nu in balbezit. Granger geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Huguet neemt de hoekschop. Granger heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Perrot heeft problemen om de bal te vangen. Zimako rent richting de bal. Heitz onderschept slim de pass. Perrot rent richting de bal. Perrot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les Lions du Val - rcvrlapigne 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Lions du Val 45%, rcvrlapigne 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les Lions du Val - rcvrlapigne 1:1