Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 19:04
  • Competitiewedstrijd: CFA.11 [del]
  • Stadion: Neyaak Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3455
RdU 1949 FC Vivement_Dimanche
A 442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 20.8
adequate Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Bouteiller verovert de bal door een tackle van achteren. Gandon verovert de bal door een tackle van achteren. Gandon speelt de bal door. Paillard rent richting de bal. Paillard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Champagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicol onderschept slim de pass. Nicol passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gianessi de bal. Gianessi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nicol onderschept slim de pass. Nicol geeft de bal voor. Boulay kopt de bal weg. Daar is Mignot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mignot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nicol speelt de bal door. Cloarec rent richting de bal. Cloarec passt de bal zonder na te denken. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cousin onderschept slim de pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier probeert naar een medespeler te passen. Paillard is nu in balbezit. Paillard schiet op doel. Langlois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Vivement_Dimanche 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Boulay de bal. Mignot is nu in balbezit. Met opzet legt Thébault zijn tegenspeler op de grond. Mignot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boulay komt bij de bal en schiet. Dubost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mignot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandon rent richting de bal. Gandon geeft een hoge lob. Bouteiller is nu in balbezit. Bouteiller geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Fournier speelt de bal door. Champagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nicol zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nicol naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard passt de bal in één keer door. Champagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Champagne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Vivement_Dimanche 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 47%, Vivement_Dimanche 53%.
RdU 1949 FC - Vivement_Dimanche 0:2

46e minuut.
Artelesa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Charlier onderschept slim de pass. Charlier geeft een hoge lob. Inworp. Le Bras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Champagne geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Djorkaeff met de inworp. Cloarec rent richting de bal. Cloarec geeft de bal voor. Boulay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cloarec verovert de bal door een tackle van achteren. Cloarec speelt de bal door. Mignot rent richting de bal. Mignot draait met de bal, schiet en ... Dubost werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Vivement_Dimanche 1:2

77e minuut.
Artelesa rent richting de bal. Artelesa geeft de bal voor. Mignot rent richting de bal. Mignot schiet op doel. Dubost maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Boulay probeert naar een medespeler te passen. Artelesa is nu in balbezit. Artelesa passt de bal zonder na te denken. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot haalt uit met een fantastische trap. Dubost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RdU 1949 FC - Vivement_Dimanche 2:2

83e minuut.
Champagne is nu in balbezit. Mignot verovert de bal door een tackle van achteren. Mignot speelt de bal door. Artelesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Artelesa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Bazin geeft een hoge lob. Djorkaeff geeft een hoge lob. Cousin heeft problemen om de bal te vangen. Mignot rent richting de bal. Mignot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 42%, Vivement_Dimanche 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RdU 1949 FC - Vivement_Dimanche 2:2