Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vivement_Dimanche RdU 1949 FC
Normal Tactiek A 442
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 28.1
average Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Mignot rent richting de bal. Mignot passt de bal met de wreef. Fournier heeft problemen om de bal te vangen. Boulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mignot haalt uit met een fantastische trap. Bernier heeft problemen om de bal te vangen. Fournier is nu in balbezit. Fournier draait met de bal, schiet en ... Dubost probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Boulay passt de bal met de wreef. Cloarec geeft een lange en hoge pass. Mignot heeft problemen om de bal te vangen. Mignot schiet op doel. Dubost probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - RdU 1949 FC 0:1

26e minuut.
Boulay passt de bal zonder na te denken. Cloarec rent richting de bal. Berthelot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berthelot krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nicol is nu in balbezit. Champagne verovert de bal door een tackle van achteren. Champagne probeert naar een medespeler te passen. Paillard is nu in balbezit. Paillard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gianessi is nu in balbezit. Gandon onderschept slim de pass. Gandon passt de bal met de wreef. Mignot is nu in balbezit. Mignot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bouteiller rent richting de bal. Le Bras verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bras met een sublieme pass. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bazin kopt de bal weg. Boulay probeert de bal aan de voet te houden. Champagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Champagne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vivement_Dimanche 68%, RdU 1949 FC 32%.
Vivement_Dimanche - RdU 1949 FC 0:1

46e minuut.
Artelesa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mignot rent richting de bal. Mignot geeft een lange en hoge pass. Artelesa is nu in balbezit. Artelesa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - RdU 1949 FC 0:2

52e minuut.
Artelesa kan de bal niet met de borst controleren. Bernier onderschept slim de pass. Bernier passt de bal in één keer door. Boulay is nu in balbezit. Boulay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nicol is nu in balbezit. Nicol geeft de bal voor. Artelesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Artelesa schiet op doel. Dubost probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Artelesa met een sublieme pass. Thébault is nu in balbezit. Mignot onderschept slim de pass. Mignot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - RdU 1949 FC 0:3

78e minuut.
Boulay is nu in balbezit. Boulay met een sublieme pass. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot haalt uit met een fantastische trap. Dubost maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - RdU 1949 FC 0:4

84e minuut.
Champagne verovert de bal door een tackle van achteren. Boulay rent richting de bal. Boulay passt de bal met de wreef. Artelesa is nu in balbezit. Artelesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - RdU 1949 FC 0:5

87e minuut.
Klungelig pakt Gandon de bal. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Artelesa de bal. Artelesa draait met de bal, schiet en ... Dubost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vivement_Dimanche 73%, RdU 1949 FC 27%.
Vivement_Dimanche - RdU 1949 FC 0:5