Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WATTIJEAN Les lourdauds timides
Hop Hop Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 16.9
good Schieten average
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


7e minuut.
Lemarchand geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cottenet met de inworp. Ledoux is nu in balbezit. Ledoux geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Francisco rent richting de bal. Francisco passt de bal zonder na te denken. Guitton rent richting de bal. Guitton schiet op doel. Landais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les lourdauds timides 1:0

20e minuut.
Bouillet passt de bal zonder na te denken. Guitton heeft problemen om de bal te vangen. Guitton probeert naar een medespeler te passen. Francisco is nu in balbezit. Francisco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les lourdauds timides 2:0

21e minuut.
Caron bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton onderschept slim de pass. Guitton met een sublieme pass. Klungelig pakt Francisco de bal. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Landais met een harde bal richting middenveld. Goncalves kopt de bal weg. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Guitton is nu in balbezit. Goncalves rent richting de bal. Guitton probeert naar een medespeler te passen. Francisco heeft problemen om de bal te vangen. Francisco draait met de bal, schiet en ... Landais bokst de bal weg.

40e minuut.
Caron rent richting de bal. Goncalves verovert de bal door een tackle van achteren. Goncalves met een sublieme pass. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les lourdauds timides 3:0

44e minuut.
Duarte trapt de bal weg. Goncalves kopt de bal weg. Delmotte heeft problemen om de bal te vangen. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Guitton heeft problemen om de bal te vangen. Delmotte is nu in balbezit. Guitton verovert de bal door een tackle van achteren. Guitton schiet op doel. Landais werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 27%, Les lourdauds timides 73%.
WATTIJEAN - Les lourdauds timides 3:0

57e minuut.
Girardin passt de bal zonder na te denken. Martinet probeert naar een medespeler te passen. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martinet neemt de hoekschop. Francisco kopt de bal weg. Guitton rent richting de bal. Guitton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bouillet rent richting de bal. Bouillet geeft een hoge lob. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francisco rent richting de bal. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Goncalves passt de bal met de wreef. Francisco is nu in balbezit. Francisco passt de bal met de wreef. Guitton rent richting de bal. Guitton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les lourdauds timides 4:0

73e minuut.
Caron is nu in balbezit. Lemarchand verovert de bal door een tackle van achteren. Lemarchand speelt de bal door. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Goncalves probeert naar een medespeler te passen. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco passt de bal met de wreef. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Martinet met de inworp. Girardin is nu in balbezit. Girardin passt de bal in één keer door. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guitton rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Duarte kopt de bal weg. Girardin is nu in balbezit. Goncalves probeert naar een medespeler te passen. Guitton heeft problemen om de bal te vangen. Guitton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les lourdauds timides 5:0

85e minuut.
Bouillet geeft de bal voor. Francisco springt en kopt de bal. Martinet geeft een lange en hoge pass. Guitton springt en kopt de bal. Delmotte probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les lourdauds timides 6:0

88e minuut.
Delmotte met een harde bal richting middenveld. Bouillet rent richting de bal. Bouillet passt de bal in één keer door. Francisco is nu in balbezit. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les lourdauds timides 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 28%, Les lourdauds timides 72%.
WATTIJEAN - Les lourdauds timides 7:0