Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les lourdauds timides WATTIJEAN
Normal Tactiek Hop Hop
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 37.2
weak Schieten good
unsatisfactory Passen excellent
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Goncalves speelt de bal door. Francisco rent richting de bal. Duarte rent richting de bal. Francisco verovert de bal door een tackle van achteren. Francisco schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - WATTIJEAN 0:1

4e minuut.
Bouillet is nu in balbezit. Bouillet passt de bal in één keer door. Guitton probeert naar een medespeler te passen. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - WATTIJEAN 0:2

7e minuut.
Francisco verovert de bal door een tackle van achteren. Goncalves speelt de bal door. Dubuc rent richting de bal. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Guitton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martinet rent richting de bal. Martinet passt de bal met de wreef. Decroix heeft problemen om de bal te vangen. Goncalves geeft een hoge lob. Landais bokst de bal weg.

16e minuut.
Guitton verovert de bal door een tackle van achteren. Guitton passt de bal in één keer door. Francisco is nu in balbezit. Francisco schiet op doel. Landais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - WATTIJEAN 0:3

21e minuut.
Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves passt de bal in één keer door. Daar is Guitton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dubuc de bal onder controle te krijgen. Landais probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Landais probeert naar een medespeler te passen. Decroix kopt de bal weg. Francisco is nu in balbezit. Francisco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - WATTIJEAN 0:4

26e minuut.
Cartier passt de bal zonder na te denken. Ledoux is nu in balbezit. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledoux rent richting de bal. Ledoux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - WATTIJEAN 1:4

29e minuut.
Godin probeert naar een medespeler te passen. Decroix rent richting de bal. Decroix passt de bal in één keer door. Guitton rent richting de bal. Guitton draait met de bal, schiet en ... Landais verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - WATTIJEAN 1:5

29e minuut.
Guitton is nu in balbezit. Guitton passt de bal met de wreef. Decroix probeert naar een medespeler te passen. Francisco rent richting de bal. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Decroix met een sublieme pass. Bouillet is nu in balbezit. Bouillet passt de bal zonder na te denken. Francisco rent richting de bal. Francisco haalt uit met een fantastische trap. Landais bokst de bal weg.

41e minuut.
Martinet heeft problemen om de bal te vangen. Martinet passt de bal met de wreef. Daar is Francisco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Martinet geeft de bal voor. Bouillet kopt de bal weg. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton draait met de bal, schiet en ... Landais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - WATTIJEAN 1:6

45e minuut.
Daar is Guitton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves passt de bal in één keer door. Guitton rent richting de bal. Guitton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les lourdauds timides 79%, WATTIJEAN 21%.
Les lourdauds timides - WATTIJEAN 1:6

48e minuut.
Fauvel heeft problemen om de bal te vangen. Chemin onderschept slim de pass. Martinet speelt de bal door. Guitton rent richting de bal. Guitton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chemin met een snelle inworp. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet geeft de bal voor. Guitton krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Caron is nu in balbezit. Guitton onderschept slim de pass. Guitton speelt de bal door. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Landais trapt de bal weg. Bouillet kopt de bal weg. Klungelig pakt Dubuc de bal. Guitton onderschept slim de pass. Guitton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - WATTIJEAN 1:7

52e minuut.
Decroix geeft een hoge lob. Bouillet is nu in balbezit. Bouillet geeft de bal voor. Francisco is nu in balbezit. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Guitton rent richting de bal. Guitton probeert naar een medespeler te passen. Francisco is nu in balbezit. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - WATTIJEAN 1:8

61e minuut.
Decroix passt de bal zonder na te denken. Martinet rent richting de bal. Martinet geeft een hoge lob. Guitton maakt een snoekduik en kopt de bal. Landais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - WATTIJEAN 1:9

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chemin met de inworp. Martinet rent richting de bal. Martinet geeft de bal voor. Daar is Guitton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Decroix is nu in balbezit. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves speelt de bal door. Guitton is nu in balbezit. Guitton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Decroix verovert de bal door een tackle van achteren. Decroix passt de bal zonder na te denken. Guitton rent richting de bal. Guitton schiet op doel. Landais probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - WATTIJEAN 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les lourdauds timides 74%, WATTIJEAN 26%.
Les lourdauds timides - WATTIJEAN 1:10