Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sainté42 Les Lions du Val
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Brunet rent richting de bal. Brunet met een sublieme pass. Liénard rent richting de bal. Liénard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sainté42 - Les Lions du Val 1:0

12e minuut.
Daar is Maillot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huguet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maillot. Maillot krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Huguet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet geeft een lange en hoge pass. Liénard bereikt de bal nog maar net als eerste. Liénard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Brunet geeft een lange en hoge pass. Grasset heeft problemen om de bal te vangen. Parent is nu in balbezit. Grasset rent richting de bal. Grasset draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Millet speelt de bal door. Maillot rent richting de bal. Maillot passt de bal zonder na te denken. Liénard bereikt de bal nog maar net als eerste. Liénard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sainté42 59%, Les Lions du Val 41%.
Sainté42 - Les Lions du Val 1:0

59e minuut.
Fidon kopt de bal weg. Maillot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brunet. Brunet krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Grasset geeft een hoge lob. Chapuis kopt de bal weg. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap. Haan kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Daar is Perrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maillot rent richting de bal. Maillot met een sublieme pass. Liénard is nu in balbezit. Liénard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Métayer de bal onder controle te krijgen. Brunet is nu in balbezit. Millet begaat een overtreding. Millet krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Parent speelt de bal door. Heitz probeert de bal aan de voet te houden. Maillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrot rent richting de bal. Perrot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sainté42 49%, Les Lions du Val 51%.
Sainté42 - Les Lions du Val 1:0