Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Lions du Val Sainté42
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Chapuis verovert de bal door een tackle van achteren. Chapuis passt de bal met de wreef. Liénard is nu in balbezit. Liénard haalt uit met een fantastische trap. Lesage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Lions du Val - Sainté42 0:1

14e minuut.
Diaby probeert naar een medespeler te passen. Perrot rent richting de bal. Perrot passt de bal zonder na te denken. Heitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les Lions du Val - Sainté42 1:1

17e minuut.
Maillot probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet probeert naar een medespeler te passen. Liénard bereikt de bal nog maar net als eerste. Liénard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
George geeft een lange en hoge pass. Fidon controleert de bal met de borst. Fidon passt de bal met de wreef. Liénard bereikt de bal nog maar net als eerste. Liénard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Raoul de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pécout passt de bal met de wreef. Chapuis is nu in balbezit. Chapuis passt de bal met de wreef. Liénard heeft problemen om de bal te vangen. Liénard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Lions du Val - Sainté42 1:2

33e minuut.
Chapuis met een sublieme pass. Métayer rent richting de bal. Métayer met een sublieme pass. Heitz rent richting de bal. Heitz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grasset geeft een lange en hoge pass. Cornet kopt de bal weg. Chapuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaby onderschept slim de pass. Jolivet geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Perrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrot passt de bal met de wreef. Cornet is nu in balbezit. Heitz is nu in balbezit. Heitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Lions du Val 44%, Sainté42 56%.
Les Lions du Val - Sainté42 1:2

53e minuut.
Parent geeft een hoge lob. Métayer probeert naar een medespeler te passen. Parent probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grasset is nu in balbezit. Grasset haalt uit met een fantastische trap. Dufour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Maillot rent richting de bal. Perrot onderschept slim de pass. Perrot met een sublieme pass. Heitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Parent geeft een hoge lob. Inworp. Grasset met de inworp. Perrot is nu in balbezit. Perrot geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet passt de bal met de wreef. Pécout bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet onderschept slim de pass. Millet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Lions du Val 33%, Sainté42 67%.
Les Lions du Val - Sainté42 1:2