Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rcvrlapigne RdU 1949 FC
Normal Tactiek A 442
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 29.4
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Auger is nu in balbezit. Mignot rent richting de bal. Mignot passt de bal in één keer door. Fournier is nu in balbezit. Fournier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pillet verovert de bal door een tackle van achteren. Pillet geeft de bal voor. Zimako rent richting de bal. Mignot verovert de bal door een tackle van achteren. Mignot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zimako de bal onder controle te krijgen. Fournier is nu in balbezit. Fournier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - RdU 1949 FC 0:1

19e minuut.
Auger is nu in balbezit. Cloarec verovert de bal door een tackle van achteren. Cloarec passt de bal met de wreef. Mignot heeft problemen om de bal te vangen. Mignot haalt uit met een fantastische trap. Canthelou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - RdU 1949 FC 0:2

28e minuut.
Bouteiller met de inworp. Gianessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianessi geeft de bal voor. Mignot heeft problemen om de bal te vangen. Mignot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cloarec probeert naar een medespeler te passen. Henry rent richting de bal. Mignot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mignot krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Gianessi is nu in balbezit. Gianessi speelt de bal door. Daar is Mignot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mignot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - RdU 1949 FC 0:3

43e minuut.
Cloarec probeert naar een medespeler te passen. Fournier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Henry de bal. Mignot is nu in balbezit. Mignot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Auger probeert naar een medespeler te passen. Gianessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianessi probeert naar een medespeler te passen. Mignot rent richting de bal. Mignot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rcvrlapigne 70%, RdU 1949 FC 30%.
rcvrlapigne - RdU 1949 FC 0:3

46e minuut.
Artelesa komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gianessi is nu in balbezit. Gianessi geeft een hoge lob. Daar is Mignot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mignot schiet op doel. Granger probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Djorkaeff onderschept slim de pass. Djorkaeff met een sublieme pass. Klungelig pakt Mignot de bal. Mignot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Artelesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Artelesa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Boulay met een sublieme pass. Cloarec met een sublieme pass. Mignot rent richting de bal. Artelesa is nu in balbezit. Artelesa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillet passt de bal met de wreef. Artelesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot is nu in balbezit. Mignot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fargeon verovert de bal door een tackle van achteren. Fargeon probeert naar een medespeler te passen. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot schiet op doel. Na een snelle pass probeert Granger de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Bazin geeft een lange en hoge pass. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulay speelt de bal door. Artelesa rent richting de bal. Artelesa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - RdU 1949 FC 0:4

84e minuut.
Mignot rent richting de bal. Boulay met een sublieme pass. Artelesa is nu in balbezit. Artelesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - RdU 1949 FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rcvrlapigne 84%, RdU 1949 FC 16%.
rcvrlapigne - RdU 1949 FC 0:5