Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 19:08
  • Competitiewedstrijd: CFA.11 [del]
  • Stadion: Neyaak Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3500
RdU 1949 FC rcvrlapigne
A 442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 15.3
good Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vivier kopt de bal weg. Charlier rent richting de bal. Charlier geeft de bal voor. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - rcvrlapigne 1:0

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canthelou trapt de bal weg. Boulay kopt de bal weg. Fournier rent richting de bal. Fournier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Auger de bal. Fournier rent richting de bal. Fournier passt de bal in één keer door. Mignot rent richting de bal. Mignot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Granger trapt de bal weg. Cloarec kopt de bal weg. Fournier met een sublieme pass. Mignot rent richting de bal. Mignot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - rcvrlapigne 2:0

13e minuut.
Fossé rent richting de bal. Cloarec onderschept slim de pass. Cloarec passt de bal in één keer door. Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournier geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Auger rent richting de bal. Fournier onderschept slim de pass. Fournier passt de bal in één keer door. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - rcvrlapigne 3:0

17e minuut.
Djorkaeff heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fossé. Djorkaeff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Djorkaeff zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Fournier de bal. Mignot rent richting de bal. Mignot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - rcvrlapigne 4:0

29e minuut.
Fournier geeft een hoge lob. Granger rent richting de bal. Granger geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cloarec neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canthelou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Gianessi speelt de bal door. Mignot is nu in balbezit. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot verovert de bal door een tackle van achteren. Mignot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Mignot is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Boulay verovert de bal door een tackle van achteren. Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournier passt de bal in één keer door. Mignot is nu in balbezit. Mignot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - rcvrlapigne 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 28%, rcvrlapigne 72%.
RdU 1949 FC - rcvrlapigne 5:0

46e minuut.
Artelesa komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Klungelig pakt Boulay de bal. Vivier onderschept slim de pass. Met opzet legt Mignot zijn tegenspeler op de grond. Mignot krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Doeltrap. Canthelou trapt de bal weg. Nicol kopt de bal weg. Mignot rent richting de bal. Mignot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - rcvrlapigne 6:0

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canthelou trapt de bal weg van het doel. Gianessi kopt de bal weg. Klungelig pakt Mignot de bal. Mignot haalt uit met een fantastische trap. Canthelou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Artelesa is nu in balbezit. Artelesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - rcvrlapigne 7:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Djorkaeff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boulay met een sublieme pass. Mignot is nu in balbezit. Mignot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - rcvrlapigne 8:0

88e minuut.
Boulay is nu in balbezit. Boulay speelt de bal door. Mignot is nu in balbezit. Mignot haalt uit met een fantastische trap. Canthelou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - rcvrlapigne 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 38%, rcvrlapigne 62%.
RdU 1949 FC - rcvrlapigne 9:0