Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les peigne-culs timides Vivement_Dimanche
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 23.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Gandon verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bras rent richting de bal. Le Bras met een sublieme pass. Bloquel rent richting de bal. Bloquel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gras is nu in balbezit. Le Bras verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bras probeert naar een medespeler te passen. Bloquel rent richting de bal. Bloquel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Champagne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mousset komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Thébault bereikt de bal nog maar net als eerste. Thébault geeft de bal voor. Mendy is nu in balbezit. Mousset bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousset haalt uit met een fantastische trap. Lefrançois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Thébault de bal. Gandon rent richting de bal. Gandon passt de bal in één keer door. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peigne-culs timides - Vivement_Dimanche 0:1

39e minuut.
Mousset is nu in balbezit. Brière bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard verovert de bal door een tackle van achteren. Mousset rent richting de bal. Mousset haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mendy heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les peigne-culs timides 58%, Vivement_Dimanche 42%.
Les peigne-culs timides - Vivement_Dimanche 0:1

61e minuut.
Brière kopt de bal weg. Gandon probeert de bal aan de voet te houden. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau schiet op doel. Bloquel probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Hernandez passt de bal in één keer door. Paillard is nu in balbezit. Paillard speelt de bal door. Mousset bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousset haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rosier rent richting de bal. Rosier haalt uit met een fantastische trap. Le Bras is nu in balbezit. Le Bras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peigne-culs timides - Vivement_Dimanche 0:2

90e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousset rent richting de bal. Mousset probeert naar een medespeler te passen. Paillard is nu in balbezit. Paillard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les peigne-culs timides 66%, Vivement_Dimanche 34%.
Les peigne-culs timides - Vivement_Dimanche 0:2