Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 19:00
  • Competitiewedstrijd: CFA.11 [del]
  • Stadion: Neyaak Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3485
RdU 1949 FC Sainté42
A 442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 21.7
average Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Maillot geeft de bal voor. Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nègre zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nègre moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nègre schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Nicol verovert de bal door een tackle van achteren. Nicol passt de bal zonder na te denken. Fournier rent richting de bal. Fournier geeft de bal voor. Artelesa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Sainté42 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 29%, Sainté42 71%.
RdU 1949 FC - Sainté42 1:0

47e minuut.
Artelesa passt de bal zonder na te denken. Maillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillot passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fournier de bal. Fournier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Djorkaeff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cloarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloarec geeft een lange en hoge pass. Boulay kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fournier de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fournier speelt de bal door. George geeft een hoge lob. Inworp. Cloarec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Djorkaeff geeft de bal voor. Dufour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Inworp. Cloarec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Djorkaeff geeft de bal voor. Artelesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Artelesa schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Bouteiller is nu in balbezit. Bouteiller geeft een hoge lob. Cloarec kopt de bal weg. Artelesa is nu in balbezit. Artelesa haalt uit met een fantastische trap. Dufour bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Dufour trapt de bal weg van het doel. Nicol kopt de bal weg. Daar is George, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 12%, Sainté42 88%.
RdU 1949 FC - Sainté42 1:0