Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sainté42 RdU 1949 FC
Normal Tactiek A 442
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 30
waardeloos Schieten solide
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Boulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Nègre is nu in balbezit. Nègre passt de bal in één keer door. Liénard rent richting de bal. Liénard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Parent is nu in balbezit. Fournier verovert de bal door een tackle van achteren. Fournier speelt de bal door. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot met een sublieme pass. Fournier is nu in balbezit. Fournier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Boulay passt de bal in één keer door. Cloarec speelt de bal door. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bodin de bal onder controle te krijgen. Dufour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Nicol is nu in balbezit. Nicol passt de bal met de wreef. Gianessi probeert naar een medespeler te passen. Mignot rent richting de bal. Mignot haalt uit met een fantastische trap. Dufour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fournier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sainté42 71%, RdU 1949 FC 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sainté42 - RdU 1949 FC 0:0

46e minuut.
Artelesa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gianessi speelt de bal door. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sainté42 - RdU 1949 FC 0:1

55e minuut.
Doeltrap. Dufour met een harde bal richting middenveld. Nègre kopt de bal weg. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sainté42 - RdU 1949 FC 0:2

57e minuut.
Cloarec is nu in balbezit. Cloarec met een sublieme pass. Artelesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Artelesa draait met de bal, schiet en ... Mignot springt en kopt de bal. Dufour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sainté42 - RdU 1949 FC 0:3

61e minuut.
Parent probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet passt de bal zonder na te denken. Liénard bereikt de bal nog maar net als eerste. Liénard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Nègre rent richting de bal. Artelesa verovert de bal door een tackle van achteren. Artelesa met een sublieme pass. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Parent is nu in balbezit. Boulay speelt de bal door. Cloarec rent richting de bal. Cloarec geeft de bal voor. Mignot springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet passt de bal met de wreef. Gianessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cornet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gianessi probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maillot. Gianessi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bouteiller zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Artelesa rent richting de bal. Artelesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sainté42 - RdU 1949 FC 0:4

79e minuut.
Inworp. Maillot met de inworp. Cornet rent richting de bal. Mignot onderschept slim de pass. Mignot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Artelesa rent richting de bal. Artelesa passt de bal in één keer door. Mignot rent richting de bal. Mignot draait met de bal, schiet en ... Dufour maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sainté42 - RdU 1949 FC 0:5

87e minuut.
Maillot is nu in balbezit. Boulay onderschept slim de pass. Boulay speelt de bal door. Mignot rent richting de bal. Mignot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sainté42 - RdU 1949 FC 0:6

89e minuut.
Gianessi onderschept slim de pass. Gianessi probeert naar een medespeler te passen. Boulay probeert naar een medespeler te passen. Mignot is nu in balbezit. Mignot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sainté42 - RdU 1949 FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sainté42 82%, RdU 1949 FC 18%.
Sainté42 - RdU 1949 FC 0:7