Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rcvrlapigne WATTIJEAN
Normal Tactiek Hop Hop
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen excellent
hopeless Verdedigen average


3e minuut.
Goncalves is nu in balbezit. Goncalves passt de bal zonder na te denken. Francisco is nu in balbezit. Francisco draait met de bal, schiet en ... Granger probeert de bal aan de voet te houden. Canthelou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - WATTIJEAN 0:1

4e minuut.
Fargeon is nu in balbezit. Cartier onderschept slim de pass. Cartier speelt de bal door. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bouillet onderschept slim de pass. Bouillet probeert naar een medespeler te passen. Francisco is nu in balbezit. Guitton rent richting de bal. Guitton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Goncalves verovert de bal door een tackle van achteren. Decroix rent richting de bal. Decroix passt de bal zonder na te denken. Francisco is nu in balbezit. Francisco schiet op doel. Canthelou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Henry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet geeft de bal voor. Francisco rent richting de bal. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - WATTIJEAN 0:2

14e minuut.
Fargeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Decroix onderschept slim de pass. Decroix geeft een hoge lob. Guitton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - WATTIJEAN 0:3

17e minuut.
Decroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet geeft de bal voor. Klungelig pakt Granger de bal. Guitton rent richting de bal. Guitton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - WATTIJEAN 0:4

26e minuut.
Francisco met een sublieme pass. Decroix heeft problemen om de bal te vangen. Goncalves probeert naar een medespeler te passen. Decroix geeft een hoge lob. Guitton maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zimako geeft een hoge lob. Inworp. Bouillet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guitton rent richting de bal. Guitton geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - WATTIJEAN 0:5

35e minuut.
Bouillet rent richting de bal. Bouillet geeft een hoge lob. Daar is Francisco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francisco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - WATTIJEAN 0:6

41e minuut.
Martinet met een sublieme pass. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco probeert naar een medespeler te passen. Guitton rent richting de bal. Guitton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doublet geeft de bal voor. Morice bereikt de bal nog maar net als eerste. Morice probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Martinet de bal. Martinet geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guitton rent richting de bal. Guitton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - WATTIJEAN 0:7

45e minuut.
Auger rent richting de bal. Goncalves onderschept slim de pass. Goncalves probeert naar een medespeler te passen. Guitton rent richting de bal. Guitton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rcvrlapigne 85%, WATTIJEAN 15%.
rcvrlapigne - WATTIJEAN 0:7

47e minuut.
Inworp. Bouillet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fargeon is nu in balbezit. Decroix onderschept slim de pass. Decroix geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Decroix passt de bal met de wreef. Martinet rent richting de bal. Martinet geeft de bal voor. Guitton controleert de bal met de borst. Guitton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

53e minuut.
Auger geeft de bal voor. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivier maakt een afschuwelijke overtreding. Vivier krijgt een gele kaart. Francisco raakt geblesseerd tijdens het duel. Decroix komt bij de bal en schiet. Canthelou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Auger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouillet verovert de bal door een tackle van achteren. Bouillet speelt de bal door. Guitton is nu in balbezit. Guitton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zimako heeft problemen om de bal te vangen. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Guitton is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zimako. Guitton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guitton met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Francisco de bal. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - WATTIJEAN 0:8

69e minuut.
Goncalves kopt de bal weg. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton passt de bal in één keer door. Francisco rent richting de bal. Francisco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Zimako geeft de bal voor. Morice kopt de bal weg. Vivier is nu in balbezit. Goncalves verovert de bal door een tackle van achteren. Goncalves geeft de bal voor. Canthelou bokst de bal weg.

71e minuut.
Morice is nu in balbezit. Morice geeft een lange en hoge pass. Bouillet is nu in balbezit. Bouillet geeft de bal voor. Guitton kopt de bal weg. Canthelou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Klungelig pakt Martinet de bal. Martinet geeft de bal voor. Zimako kopt de bal weg. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves haalt uit met een fantastische trap. Canthelou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Goncalves onderschept slim de pass. Goncalves geeft een hoge lob. Guitton kopt de bal weg. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bouillet met een sublieme pass. Decroix speelt de bal door. Martinet speelt de bal door. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canthelou trapt de bal weg. Bouillet kopt de bal weg. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Decroix passt de bal in één keer door. Goncalves met een sublieme pass. Klungelig pakt Guitton de bal. Guitton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - WATTIJEAN 0:9

86e minuut.
Guitton passt de bal in één keer door. Daar is Henry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Granger de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - WATTIJEAN 0:10

87e minuut.
Guitton verovert de bal door een tackle van achteren. Guitton passt de bal in één keer door. Martinet speelt de bal door. Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves draait met de bal, schiet en ... Canthelou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouillet met de inworp. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton haalt uit met een fantastische trap. Canthelou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rcvrlapigne - WATTIJEAN 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rcvrlapigne 87%, WATTIJEAN 13%.
rcvrlapigne - WATTIJEAN 0:11