Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vivement_Dimanche Sainté42
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Chapuis geeft een hoge lob. Le Bras kopt de bal weg. Klungelig pakt Bodin de bal. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Maillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Champagne rent richting de bal. Champagne probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap. Dubost bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Thébault de bal onder controle te krijgen. Dubost werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Hernandez de bal. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Dubost bokst de bal weg. Dubost met een sublieme pass. Paillard is nu in balbezit. Paillard schiet op doel. Dufour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Maillot onderschept slim de pass. Le Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bras geeft een hoge lob. Paillard controleert de bal met de borst. Paillard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - Sainté42 1:0

13e minuut.
Champagne speelt de bal door. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodin begaat een overtreding. Bodin krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Champagne is nu in balbezit. Champagne passt de bal zonder na te denken. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Haan verovert de bal door een tackle van achteren. Haan geeft de bal voor. Liénard bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet is nu in balbezit. Millet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Thébault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Maillot is nu in balbezit. Champagne rent richting de bal. Maillot verovert de bal door een tackle van achteren. Millet rent richting de bal. Millet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Dubost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Parent geeft de bal voor. Bernier heeft problemen om de bal te vangen. Liénard is nu in balbezit. Liénard haalt uit met een fantastische trap. Dubost probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vivement_Dimanche 57%, Sainté42 43%.
Vivement_Dimanche - Sainté42 1:0

47e minuut.
Parent geeft een hoge lob. Hernandez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert George de bal onder controle te krijgen. Paillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paillard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Champagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Champagne draait met de bal, schiet en ... George probeert de bal aan de voet te houden. Paillard is nu in balbezit. Paillard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - Sainté42 2:0

64e minuut.
Nègre is nu in balbezit. Champagne rent richting de bal. Maillot begaat een overtreding. Maillot krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Liénard probeert naar een medespeler te passen. Haan rent richting de bal. Thébault legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Millet neemt zijn aanloop. Dubost verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vivement_Dimanche - Sainté42 2:1

88e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Cornet verovert de bal door een tackle van achteren. Cornet passt de bal in één keer door. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vivement_Dimanche 39%, Sainté42 61%.
Vivement_Dimanche - Sainté42 2:1