Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les lourdauds timides rcvrlapigne
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Godin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godin passt de bal in één keer door. Ledoux is nu in balbezit. Ledoux haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Auger de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Auger is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Ledoux rent richting de bal. Ledoux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vivier is nu in balbezit. Compeyrat verovert de bal door een tackle van achteren. Compeyrat probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Ledoux is nu in balbezit. Delgado rent richting de bal. Ledoux rent richting de bal. Ledoux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les lourdauds timides - rcvrlapigne 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les lourdauds timides 31%, rcvrlapigne 69%.
Les lourdauds timides - rcvrlapigne 1:0

63e minuut.
Ledoux rent richting de bal. Ledoux draait met de bal, schiet en ... Zimako kopt de bal weg. Compeyrat is nu in balbezit. Compeyrat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Henry geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Compeyrat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledoux geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Godin passt de bal zonder na te denken. Vivier is nu in balbezit. Ledoux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledoux krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Rodzik met de inworp. Le Moal is nu in balbezit. Le Moal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soarès de bal. Soarès haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les lourdauds timides - rcvrlapigne 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les lourdauds timides 56%, rcvrlapigne 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les lourdauds timides - rcvrlapigne 1:1