Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WATTIJEAN Les peigne-culs timides
Hop Hop Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 16.2
goed Schieten waardeloos
zeer goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Cartier geeft een hoge lob. Guitton heeft problemen om de bal te vangen. Mendy rent richting de bal. Guitton verovert de bal door een tackle van achteren. Guitton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les peigne-culs timides 1:0

7e minuut.
Mindonnet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chemin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinet geeft een lange en hoge pass. Guitton maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Brière is nu in balbezit. Brière passt de bal zonder na te denken. Martinet is nu in balbezit. Martinet geeft de bal voor. Guitton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les peigne-culs timides 2:0

16e minuut.
Francisco is nu in balbezit. Francisco passt de bal zonder na te denken. Guitton rent richting de bal. Guitton haalt uit met een fantastische trap. Lefrançois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les peigne-culs timides 3:0

17e minuut.
Gras is nu in balbezit. Francisco verovert de bal door een tackle van achteren. Francisco passt de bal met de wreef. Bouillet rent richting de bal. Bouillet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Brière rent richting de bal. Guitton verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Guitton de bal. Guitton draait met de bal, schiet en ... Mindonnet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lefrançois bokst de bal weg. Francisco rent richting de bal. Francisco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gras rent richting de bal. Guitton onderschept slim de pass. Guitton speelt de bal door. Francisco is nu in balbezit. Francisco draait met de bal, schiet en ... Lefrançois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les peigne-culs timides 4:0

31e minuut.
Guitton speelt de bal door. Francisco heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Brière zijn tegenspeler op de grond. Brière is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Francisco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Decroix zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mindonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco verovert de bal door een tackle van achteren. Francisco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cheval geeft een hoge lob. Klungelig pakt Goncalves de bal. Decroix met een sublieme pass. Francisco is nu in balbezit. Francisco draait met de bal, schiet en ... Lefrançois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Martinet neemt de hoekschop. Francisco krijgt zijn hoofd ertegen. Lefrançois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mindonnet is nu in balbezit. Mindonnet geeft een lange en hoge pass. Decroix probeert de bal met de borst te controleren. Martinet geeft een lange en hoge pass. Guitton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les peigne-culs timides 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 28%, Les peigne-culs timides 72%.
WATTIJEAN - Les peigne-culs timides 5:0

49e minuut.
Cheval rent richting de bal. Cheval passt de bal met de wreef. Daar is Goncalves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francisco is nu in balbezit. Francisco schiet op doel. Lefrançois bokst de bal weg.

53e minuut.
Bouillet geeft een hoge lob. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet passt de bal in één keer door. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Decroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Decroix met een sublieme pass. Klungelig pakt Francisco de bal. Francisco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les peigne-culs timides 6:0

56e minuut.
Martinet met een sublieme pass. Klungelig pakt Francisco de bal. Francisco passt de bal in één keer door. Daar is Guitton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Guitton rent richting de bal. Lechat rent richting de bal. Guitton onderschept slim de pass. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les peigne-culs timides 7:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coudray met de inworp. Ragot met een sublieme pass. Chemin is nu in balbezit. Chemin passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Francisco kopt de bal weg. Goncalves speelt de bal door. Klungelig pakt Mindonnet de bal. Francisco rent richting de bal. Francisco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 18%, Les peigne-culs timides 82%.
WATTIJEAN - Les peigne-culs timides 7:0