Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 19:11
  • Competitiewedstrijd: CFA.11 [del]
  • Stadion: Neyaak Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3500
RdU 1949 FC Les Lions du Val
A 442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 19.7
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Pécout kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Métayer de bal onder controle te krijgen. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Raoul de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nicol kopt de bal weg. Daar is Diaby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boulay geeft de bal voor. Mignot geeft een hoge lob. Boulay maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fournier bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Les Lions du Val 1:0

41e minuut.
Raoul geeft een hoge lob. Bouteiller probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perrot. Perrot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 43%, Les Lions du Val 57%.
RdU 1949 FC - Les Lions du Val 1:0

46e minuut.
Artelesa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Boulay rent richting de bal. Boulay geeft een hoge lob. Trezeguet probeert de bal aan de voet te houden. Mignot rent richting de bal. Mignot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gianessi zal de hoekschop nemen. Boulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Artelesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Artelesa schiet op doel. Lesage probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Les Lions du Val 2:0

58e minuut.
Klungelig pakt Artelesa de bal. Boulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulay speelt de bal door. Mignot rent richting de bal. Mignot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cloarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloarec geeft een hoge lob. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Les Lions du Val 3:0

62e minuut.
Cloarec rent richting de bal. Cloarec passt de bal in één keer door. Pécout is nu in balbezit. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot draait met de bal, schiet en ... Lesage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Charlier geeft een lange en hoge pass. Cloarec kopt de bal weg. Klungelig pakt Pécout de bal. Artelesa rent richting de bal. Artelesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jolivet geeft een lange en hoge pass. Bouteiller geeft een lange en hoge pass. Diaby heeft problemen om de bal te vangen. Artelesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Artelesa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulay passt de bal in één keer door. Artelesa is nu in balbezit. Artelesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RdU 1949 FC - Les Lions du Val 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RdU 1949 FC 26%, Les Lions du Val 74%.
RdU 1949 FC - Les Lions du Val 4:0