Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les peigne-culs timides RdU 1949 FC
Normal Tactiek A 442
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 29.9
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Marteau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ragot komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Mendy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cloarec met een snelle inworp. Fournier rent richting de bal. Fournier geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Bazin rent richting de bal. Bazin geeft de bal voor. Klungelig pakt Lechat de bal. Cloarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloarec geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ragot verovert de bal door een tackle van achteren. Nicol is nu in balbezit. Ragot onderschept slim de pass. Ragot draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bazin de bal onder controle te krijgen. Langlois bokst de bal weg.

21e minuut.
Cheval passt de bal in één keer door. Bloquel is nu in balbezit. Charlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloquel onderschept slim de pass. Bloquel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Langlois trapt de bal weg. Gianessi is nu in balbezit. Gianessi probeert naar een medespeler te passen. Fournier is nu in balbezit. Fournier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gras is nu in balbezit. Cloarec onderschept slim de pass. Cloarec speelt de bal door. Mignot rent richting de bal. Mignot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gras met een snelle inworp. Cloarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloarec probeert naar een medespeler te passen. Mignot rent richting de bal. Mignot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fournier verovert de bal door een tackle van achteren. Cloarec rent richting de bal. Cloarec passt de bal zonder na te denken. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lechat is nu in balbezit. Djorkaeff onderschept slim de pass. Djorkaeff met een sublieme pass. Mignot is nu in balbezit. Mignot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peigne-culs timides - RdU 1949 FC 0:1

34e minuut.
Ragot is nu in balbezit. Charlier rent richting de bal. Ragot rent richting de bal. Ragot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gras met een sublieme pass. Fournier heeft problemen om de bal te vangen. Gras is nu in balbezit. Fournier onderschept slim de pass. Fournier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Boulay verovert de bal door een tackle van achteren. Boulay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mignot de bal. Mignot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peigne-culs timides - RdU 1949 FC 0:2

41e minuut.
Gianessi passt de bal met de wreef. Boulay is nu in balbezit. Boulay passt de bal met de wreef. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mendy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefrançois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fournier is nu in balbezit. Fournier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peigne-culs timides - RdU 1949 FC 0:3

44e minuut.
Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff speelt de bal door. Fournier speelt de bal door. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les peigne-culs timides 63%, RdU 1949 FC 37%.
Les peigne-culs timides - RdU 1949 FC 0:3

46e minuut.
Artelesa komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Lechat probeert naar een medespeler te passen. Mignot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot passt de bal zonder na te denken. Artelesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Artelesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peigne-culs timides - RdU 1949 FC 0:4

72e minuut.
Nicol probeert naar een medespeler te passen. Gianessi is nu in balbezit. Gianessi met een sublieme pass. Mignot is nu in balbezit. Mignot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Boulay is nu in balbezit. Boulay passt de bal in één keer door. Mignot rent richting de bal. Mignot heeft problemen om de bal te vangen. Mignot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gianessi heeft problemen om de bal te vangen. Gianessi passt de bal zonder na te denken. Boulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignot is nu in balbezit. Mignot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les peigne-culs timides - RdU 1949 FC 0:5

84e minuut.
Bouteiller is nu in balbezit. Bouteiller geeft de bal voor. Lechat kopt de bal weg. Bloquel rent richting de bal. Bloquel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mendy is nu in balbezit. Klungelig pakt Lechat de bal. Lechat probeert naar een medespeler te passen. Cloarec is nu in balbezit. Cloarec geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les peigne-culs timides 61%, RdU 1949 FC 39%.
Les peigne-culs timides - RdU 1949 FC 0:5