Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WATTIJEAN Les Lions du Val
Hop Hop Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 18.1
goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Cartier geeft een hoge lob. Pécout rent richting de bal. Guitton verovert de bal door een tackle van achteren. Guitton schiet op doel. Lesage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les Lions du Val 1:0

7e minuut.
Chemin is nu in balbezit. Chemin geeft een hoge lob. Pécout heeft problemen om de bal te vangen. Francisco is nu in balbezit. Francisco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Chemin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Métayer de bal onder controle te krijgen. Martinet speelt de bal door. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Goncalves de bal. Decroix met een sublieme pass. Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand geeft een lange en hoge pass. Francisco maakt een snoekduik en kopt de bal. Lesage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Goncalves controleert de bal met de borst. Goncalves met een sublieme pass. Daar is Pécout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitton verovert de bal door een tackle van achteren. Guitton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les Lions du Val 2:0

25e minuut.
Cartier geeft een hoge lob. Pécout heeft problemen om de bal te vangen. Guitton rent richting de bal. Guitton draait met de bal, schiet en ... Lesage werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les Lions du Val 3:0

28e minuut.
Guitton kopt de bal weg. Klungelig pakt Pécout de bal. Francisco is nu in balbezit. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves schiet op doel. Lesage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bouillet rent richting de bal. Bouillet passt de bal zonder na te denken. Guitton heeft problemen om de bal te vangen. Guitton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les Lions du Val 4:0

32e minuut.
Decroix verovert de bal door een tackle van achteren. Decroix passt de bal in één keer door. Martinet rent richting de bal. Martinet geeft de bal voor. Francisco springt en kopt de bal. Lesage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Decroix is nu in balbezit. Goncalves rent richting de bal. Goncalves passt de bal in één keer door. Martinet rent richting de bal. Martinet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Lesage trapt de bal weg van het doel. Decroix kopt de bal weg. Francisco is nu in balbezit. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les Lions du Val 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 29%, Les Lions du Val 71%.
WATTIJEAN - Les Lions du Val 5:0

49e minuut.
Raoul geeft een lange en hoge pass. Lemarchand geeft een lange en hoge pass. Martinet kopt de bal weg. Francisco rent richting de bal. Francisco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les Lions du Val 6:0

55e minuut.
Inworp. Lemarchand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouillet geeft een lange en hoge pass. Raoul kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les Lions du Val 7:0

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lesage trapt de bal weg. Decroix kopt de bal weg. Francisco is nu in balbezit. Francisco haalt uit met een fantastische trap. Lesage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Goncalves passt de bal in één keer door. Martinet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guitton de bal. Francisco rent richting de bal. Francisco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bouillet rent richting de bal. Bouillet geeft de bal voor. Klungelig pakt Raoul de bal. Francisco rent richting de bal. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Guitton onderschept slim de pass. Guitton geeft de bal voor. Decroix rent richting de bal. Decroix geeft de bal voor. Guitton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WATTIJEAN - Les Lions du Val 8:0

90e minuut.
Francisco met een sublieme pass. Martinet rent richting de bal. Martinet met een sublieme pass. Klungelig pakt Guitton de bal. Guitton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WATTIJEAN 22%, Les Lions du Val 78%.
WATTIJEAN - Les Lions du Val 8:0