Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Lions du Val WATTIJEAN
Normal Tactiek Hop Hop
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 38.6
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chemin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinet is nu in balbezit. Martinet geeft de bal voor. Klungelig pakt Pécout de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les Lions du Val - WATTIJEAN 0:1

6e minuut.
Raoul is nu in balbezit. Guitton rent richting de bal. Fidon met een sublieme pass. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Diaby met een sublieme pass. Inworp. Lemarchand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouillet geeft een hoge lob. Francisco krijgt zijn hoofd ertegen. Lesage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pécout rent richting de bal. Pécout geeft een hoge lob. Lemarchand geeft een hoge lob. Francisco is nu in balbezit. Francisco schiet op doel. Lesage kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Martinet probeert naar een medespeler te passen. Guitton rent richting de bal. Guitton passt de bal met de wreef. Francisco rent richting de bal. Francisco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les Lions du Val - WATTIJEAN 0:2

16e minuut.
Bouillet passt de bal in één keer door. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves passt de bal met de wreef. Guitton is nu in balbezit. Guitton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Raymond speelt de bal door. Guitton kopt de bal weg. Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Francisco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Lions du Val - WATTIJEAN 0:3

22e minuut.
Huguet rent richting de bal. Bouillet verovert de bal door een tackle van achteren. Bouillet geeft de bal voor. Francisco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cartier rent richting de bal. Cartier geeft een hoge lob. Diaby heeft problemen om de bal te vangen. Perrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bouillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouillet passt de bal in één keer door. Francisco is nu in balbezit. Francisco schiet op doel. Lesage maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Lions du Val - WATTIJEAN 0:4

37e minuut.
Lesage probeert naar een medespeler te passen. Decroix kopt de bal weg. Klungelig pakt Pécout de bal. Guitton onderschept slim de pass. Guitton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fidon is nu in balbezit. Fidon geeft een hoge lob. Martinet kopt de bal weg. Francisco rent richting de bal. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Lions du Val - WATTIJEAN 0:5

41e minuut.
Heitz speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouillet met een snelle inworp. Klungelig pakt Goncalves de bal. Goncalves geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Lions du Val 74%, WATTIJEAN 26%.
Les Lions du Val - WATTIJEAN 0:5

51e minuut.
Decroix probeert naar een medespeler te passen. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet passt de bal in één keer door. Daar is Guitton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Diaby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guitton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitton passt de bal zonder na te denken. Francisco rent richting de bal. Francisco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Lions du Val - WATTIJEAN 0:6

65e minuut.
Lemarchand geeft een hoge lob. Raoul is nu in balbezit. Francisco verovert de bal door een tackle van achteren. Francisco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Lions du Val - WATTIJEAN 0:7

69e minuut.
Lemarchand rent richting de bal. Lemarchand probeert naar een medespeler te passen. Bouillet rent richting de bal. Bouillet geeft een lange en hoge pass. Francisco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Raoul kopt de bal weg. Klungelig pakt Métayer de bal. Goncalves met een sublieme pass. Francisco rent richting de bal. Francisco draait met de bal, schiet en ... Lesage bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Guitton rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bouillet neemt de hoekschop. Francisco springt en kopt de bal. Bouillet geeft de bal voor. Lesage bokst de bal weg.

78e minuut.
Lemarchand geeft een lange en hoge pass. Inworp. Huguet met een snelle inworp. Perrot rent richting de bal. Perrot geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Raoul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raoul verovert de bal door een tackle van achteren. Bouillet is nu in balbezit. Bouillet geeft een hoge lob. Francisco krijgt zijn hoofd ertegen. Lesage verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Lions du Val 76%, WATTIJEAN 24%.
Les Lions du Val - WATTIJEAN 0:7