Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bebert Oukraan Football Academy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foucault is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pin met een snel genomen vrije trap. Heiné rent richting de bal. Heiné haalt uit met een fantastische trap. Buscher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Joyaut geeft een hoge lob. Chantrel kopt de bal weg. Guérard probeert de bal aan de voet te houden. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Guérard de bal. Zanon onderschept slim de pass. Zanon probeert naar een medespeler te passen. Heiné is nu in balbezit. Heiné haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Heiné is nu in balbezit. Besse rent richting de bal. Zanon onderschept slim de pass. Heiné is nu in balbezit. Heiné haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bebert - Oukraan Football Academy 1:0

43e minuut.
Joyaut geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durand met de inworp. Dard rent richting de bal. Dard draait met de bal, schiet en ... Vasse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bebert - Oukraan Football Academy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebert 46%, Oukraan Football Academy 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bebert - Oukraan Football Academy 1:1

66e minuut.
Pin is nu in balbezit. Besse onderschept slim de pass. Besse met een sublieme pass. Lhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin passt de bal met de wreef. Lefranc heeft problemen om de bal te vangen. Lhomme rent richting de bal. Lhomme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ayache geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durand met een snelle inworp. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zanon kopt de bal weg. Gross is nu in balbezit. Guérard is nu in balbezit. Heiné verovert de bal door een tackle van achteren. Heiné schiet op doel. Bonifaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Chantrel met een sublieme pass. Bloquel rent richting de bal. Bloquel speelt de bal door. Heiné rent richting de bal. Heiné haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gardon is nu in balbezit. Gardon met een sublieme pass. Lhomme is nu in balbezit. Lhomme haalt uit met een fantastische trap. Sottiault probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gardon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dard rent richting de bal. Dard geeft de bal voor. Durand kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bebert 49%, Oukraan Football Academy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bebert - Oukraan Football Academy 1:1