Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eric Rahab Détroit Canary F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


19e minuut.
Caillaud rent richting de bal. Janin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caillaud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caillaud met een snel genomen vrije trap. Daar is Jeannol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonteneau is nu in balbezit. Fonteneau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bonnefoy passt de bal in één keer door. Marchal is nu in balbezit. Marchal passt de bal in één keer door. Fonteneau is nu in balbezit. Fonteneau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Camara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapo met de inworp. Janin rent richting de bal. Janin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Marchal speelt de bal door. Fonteneau is nu in balbezit. Jeannol is nu in balbezit. Fonteneau onderschept slim de pass. Fonteneau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eric Rahab 70%, Détroit Canary F.C 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eric Rahab - Détroit Canary F.C 0:0

46e minuut.
Méano is nu in balbezit. Marchal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Méano. Marchal roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Marchal kan niet meer verder spelen. Neveu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colin met de inworp. Dominguez met een sublieme pass. Neveu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neveu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bouillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouillon geeft een lange en hoge pass. Colin geeft een lange en hoge pass. Bonnefoy rent richting de bal. Bonnefoy schiet op doel. Mallet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

66e minuut.
Daar is Deprez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caillaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Caillaud geeft een hoge lob. Méano bereikt de bal nog maar net als eerste. Méano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eric Rahab - Détroit Canary F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eric Rahab 44%, Détroit Canary F.C 56%.
Eric Rahab - Détroit Canary F.C 0:1