Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 19:08
  • Competitiewedstrijd: CFA.13 [del]
  • Stadion: Léon Bollée
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6228
MUC 72 Fc Nico
nouveau Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Delvecchio passt de bal zonder na te denken. Chauveau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chauveau passt de bal zonder na te denken. Forget rent richting de bal. Forget draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Chauveau is nu in balbezit. Chauveau geeft de bal voor. Klungelig pakt Stricanne de bal. Forget is nu in balbezit. Forget draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MUC 72 - Fc Nico 0:1

41e minuut.
Allemane trapt de bal weg. Delvecchio heeft problemen om de bal te vangen. Barré probeert naar een medespeler te passen. Redon bereikt de bal nog maar net als eerste. Redon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Redon rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUC 72 59%, Fc Nico 41%.
MUC 72 - Fc Nico 0:1

48e minuut.
Barré passt de bal in één keer door. Rocheteau is nu in balbezit. Rocheteau passt de bal in één keer door. Redon is nu in balbezit. Redon draait met de bal, schiet en ... Fillon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fraysse speelt de bal door. Foucher is nu in balbezit. Barré tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barré krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Delvecchio rent richting de bal. Barré onderschept slim de pass. Barré met een sublieme pass. Rocheteau rent richting de bal. Rocheteau schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Lopez controleert de bal met de borst. Inworp. Chauveau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forget is nu in balbezit. Forget geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lauret kopt de bal weg. Stricanne is nu in balbezit. Stricanne passt de bal in één keer door. Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreau schiet op doel. Allemane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUC 72 34%, Fc Nico 66%.
MUC 72 - Fc Nico 0:1