Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los יהוהos del sol Le Gagnant Prend Tout
hihihi Tactiek mine
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 32.1
adequate Schieten average
weak Passen average
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Liszka met een snelle inworp. Berber rent richting de bal. Berber passt de bal zonder na te denken. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Le Gagnant Prend Tout 0:1

4e minuut.
Lovera met een sublieme pass. Liszka rent richting de bal. Liszka met een sublieme pass. Lupa is nu in balbezit. Lupa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Vautrin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liszka met de inworp. Berber rent richting de bal. Berber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Fauchet trapt de bal weg van het doel. Berber kopt de bal weg. Lupa is nu in balbezit. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Le Gagnant Prend Tout 0:2

40e minuut.
Fauchet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berber speelt de bal door. Lovera rent richting de bal. Lovera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vignaud kopt de bal weg. Lovera probeert de bal met de borst te controleren. Lovera probeert naar een medespeler te passen. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Liszka rent richting de bal. Liszka met een sublieme pass. Vignaud met een sublieme pass. Lovera is nu in balbezit. Lovera geeft een lange en hoge pass. Vignon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los יהוהos del sol 74%, Le Gagnant Prend Tout 26%.
los יהוהos del sol - Le Gagnant Prend Tout 0:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liszka met de inworp. Berber is nu in balbezit. Berber geeft een hoge lob. Lupa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vignaud met de inworp. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber passt de bal zonder na te denken. Liszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Liszka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Moreau geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Liszka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel. Vignon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los יהוהos del sol 71%, Le Gagnant Prend Tout 29%.
los יהוהos del sol - Le Gagnant Prend Tout 0:2