Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 19:05
  • Competitiewedstrijd: CFA.13 [del]
  • Stadion: canari Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3058
canari MUC 72
Normal Tactiek nouveau
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Doucet rent richting de bal. Monnet onderschept slim de pass. Stricanne schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stricanne krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Rossi geeft de bal voor. Lopez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pierre is nu in balbezit. Cortes verovert de bal door een tackle van achteren. Cortes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rossi rent richting de bal. Barré onderschept slim de pass. Barré geeft de bal voor. Rocheteau heeft problemen om de bal te vangen. Rocheteau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
canari - MUC 72 0:1

30e minuut.
Stricanne speelt de bal door. Rocheteau is nu in balbezit. Rocheteau probeert naar een medespeler te passen. Redon rent richting de bal. Redon haalt uit met een fantastische trap. Jeannol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pierre probeert de bal met de borst te controleren. Dambach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stricanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambach verovert de bal door een tackle van achteren. Dambach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Dambach rent richting de bal. Dambach passt de bal met de wreef. Grandjean is nu in balbezit. Grandjean draait met de bal, schiet en ... Allemane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
canari - MUC 72 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canari 48%, MUC 72 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
canari - MUC 72 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt Barré de bal. Barré speelt de bal door. Thévenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Redon onderschept slim de pass. Redon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doucet rent richting de bal. Doucet passt de bal zonder na te denken. Thévenet is nu in balbezit. Redon is nu in balbezit. Redon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
canari - MUC 72 1:2

54e minuut.
Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocheteau onderschept slim de pass. Rocheteau probeert naar een medespeler te passen. Redon rent richting de bal. Redon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Rossi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Redon kan de bal niet met de borst controleren. Redon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Grandjean passt de bal zonder na te denken. Papin is nu in balbezit. Barré begaat een overtreding. Barré krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes onderschept slim de pass. Lopez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lopez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canari 52%, MUC 72 48%.
canari - MUC 72 1:2