Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Gagnant Prend Tout Les blaireaux soporifiques
mine Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten zwak
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Liszka met de inworp. Lovera probeert naar een medespeler te passen. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Berber rent richting de bal. Lupa is nu in balbezit. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa is nu in balbezit. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vignaud geeft de bal voor. Liszka kopt de bal weg. Klungelig pakt Berber de bal. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Laporte controleert de bal met de borst. Berber is nu in balbezit. Berber passt de bal zonder na te denken. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Lupa onderschept slim de pass. Lupa passt de bal zonder na te denken. Berber is nu in balbezit. Berber haalt uit met een fantastische trap. Gardien maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Les blaireaux soporifiques 1:0

37e minuut.
Solarte geeft een lange en hoge pass. Jacquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera verovert de bal door een tackle van achteren. Lovera heeft problemen om de bal te vangen. Pépin probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Les blaireaux soporifiques 2:0

39e minuut.
Sulea passt de bal in één keer door. Berber rent richting de bal. Berber met een sublieme pass. Lupa is nu in balbezit. Lupa haalt uit met een fantastische trap. Gardien verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Les blaireaux soporifiques 3:0

44e minuut.
Berber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ricard rent richting de bal. Vignaud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vignaud krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Gagnant Prend Tout 22%, Les blaireaux soporifiques 78%.
Le Gagnant Prend Tout - Les blaireaux soporifiques 3:0

51e minuut.
Sulea met een sublieme pass. Lovera met een sublieme pass. Lupa is nu in balbezit. Lupa haalt uit met een fantastische trap. Gardien maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Les blaireaux soporifiques 4:0

55e minuut.
Ricard heeft problemen om de bal te vangen. Berber is nu in balbezit. Berber probeert naar een medespeler te passen. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Les blaireaux soporifiques 5:0

63e minuut.
Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber passt de bal zonder na te denken. Huard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa onderschept slim de pass. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Berber met een sublieme pass. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa haalt uit met een fantastische trap. Huard probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Janvier geeft de bal voor. Caron rent richting de bal. Gnesi begaat een overtreding. Gnesi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Berber is nu in balbezit. Berber speelt de bal door. Pépin rent richting de bal. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - Les blaireaux soporifiques 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Gagnant Prend Tout 35%, Les blaireaux soporifiques 65%.
Le Gagnant Prend Tout - Les blaireaux soporifiques 6:0