Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 19:03
  • Competitiewedstrijd: CFA.13 [del]
  • Stadion: Léon Bollée
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10070
MUC 72 los יהוהos del sol
nouveau Tactiek hihihi
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.2 gemiddelde waardering 35.9
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Barré rent richting de bal. Guichard verovert de bal door een tackle van achteren. Guichard probeert naar een medespeler te passen. Caille is nu in balbezit. Caille schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Moreau is nu in balbezit. Moreau geeft de bal voor. Caille is nu in balbezit. Collé bereikt de bal nog maar net als eerste. Collé schiet op doel. Allemane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Doré bereikt de bal nog maar net als eerste. Guichard verovert de bal door een tackle van achteren. Guichard geeft een lange en hoge pass. Collé rent richting de bal. Collé geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MUC 72 - los יהוהos del sol 0:1

40e minuut.
Moreau onderschept slim de pass. Béllier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doucet. Doucet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUC 72 60%, los יהוהos del sol 40%.
MUC 72 - los יהוהos del sol 0:1

58e minuut.
Fauchet geeft een lange en hoge pass. Guichard kopt de bal weg. Pierre heeft problemen om de bal te vangen. Caille bereikt de bal nog maar net als eerste. Caille haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MUC 72 - los יהוהos del sol 0:2

61e minuut.
Stricanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Collé verovert de bal door een tackle van achteren. Collé geeft een hoge lob. Caille rent richting de bal. Caille draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MUC 72 50%, los יהוהos del sol 50%.
MUC 72 - los יהוהos del sol 0:2