Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Le Gagnant Prend Tout canari
mine Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Daar is Sergent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vignaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignaud probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lupa de bal. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lovera speelt de bal door. Berber kan de bal niet met de borst controleren. Berber met een sublieme pass. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jeannol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Vignaud probeert naar een medespeler te passen. Lovera rent richting de bal. Lovera passt de bal zonder na te denken. Lupa is nu in balbezit. Lupa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lovera geeft de bal voor. Vignaud kopt de bal weg. Rosier is nu in balbezit. Lupa onderschept slim de pass. Lupa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Berber heeft problemen om de bal te vangen. Sergent is nu in balbezit. Berber rent richting de bal. Lupa rent richting de bal. Lupa draait met de bal, schiet en ... Jeannol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Vignaud speelt de bal door. Rosier is nu in balbezit. Lupa onderschept slim de pass. Lupa heeft problemen om de bal te vangen. Lupa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rosier is nu in balbezit. Berber onderschept slim de pass. Berber probeert naar een medespeler te passen. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - canari 1:0

38e minuut.
Monnet verovert de bal door een tackle van achteren. Lovera speelt de bal door. Berber met een sublieme pass. Lupa rent richting de bal. Lupa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liszka met een snelle inworp. Berber met een sublieme pass. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lovera speelt de bal door. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber passt de bal in één keer door. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Gagnant Prend Tout 29%, canari 71%.
Le Gagnant Prend Tout - canari 1:0

46e minuut.
Cortes passt de bal zonder na te denken. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignaud verovert de bal door een tackle van achteren. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Berber probeert naar een medespeler te passen. Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thévenet de bal onder controle te krijgen. Jeannol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - canari 2:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vignaud met een snelle inworp. Sulea met een sublieme pass. Vignaud geeft een lange en hoge pass. Liszka krijgt zijn hoofd ertegen. Jeannol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Papin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea verovert de bal door een tackle van achteren. Sulea speelt de bal door. Lupa is nu in balbezit. Lupa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Berber onderschept slim de pass. Berber probeert naar een medespeler te passen. Lupa is nu in balbezit. Lupa draait met de bal, schiet en ... Jeannol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Gagnant Prend Tout - canari 3:0

63e minuut.
Lupa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cautereels komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Cautereels speelt de bal door. Liszka rent richting de bal. Liszka geeft een hoge lob. Cautereels bereikt de bal nog maar net als eerste. Cautereels schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Solarte speelt de bal door. Lovera is nu in balbezit. Lovera geeft een hoge lob. Cautereels is nu in balbezit. Cautereels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lovera kopt de bal weg. Berber rent richting de bal. Berber passt de bal met de wreef. Daar is Cautereels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cautereels schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Berber heeft problemen om de bal te vangen. Lovera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovera speelt de bal door. Berber bereikt de bal nog maar net als eerste. Berber draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cautereels rent richting de bal. Cautereels schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jeannol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Klungelig pakt Beta de bal. Papin rent richting de bal. Vignaud begaat een overtreding. Vignaud krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Sergent is nu in balbezit. Berber onderschept slim de pass. Berber speelt de bal door. Klungelig pakt Cautereels de bal. Cautereels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Gagnant Prend Tout 21%, canari 79%.
Le Gagnant Prend Tout - canari 3:0