Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los יהוהos del sol Fc Nico
hihihi Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 19.3
adequate Schieten poor
weak Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Delvecchio probeert naar een medespeler te passen. Guichard is nu in balbezit. Guichard passt de bal in één keer door. Caille is nu in balbezit. Caille haalt uit met een fantastische trap. Parachini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Caille passt de bal zonder na te denken. Collé geeft de bal voor. Caille bereikt de bal nog maar net als eerste. Caille schiet op doel. Parachini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Fc Nico 1:0

22e minuut.
Busson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Collé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caille rent richting de bal. Caille draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Lauret de bal onder controle te krijgen. Caille bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauret bereikt de bal nog maar net als eerste. Caille onderschept slim de pass. Caille draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Collé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caille is nu in balbezit. Busson bereikt de bal nog maar net als eerste. Caille onderschept slim de pass. Caille draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Collé geeft een lange en hoge pass. Lauret heeft problemen om de bal te vangen. Caille rent richting de bal. Caille haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fraysse is nu in balbezit. Collé verovert de bal door een tackle van achteren. Collé passt de bal zonder na te denken. Caille is nu in balbezit. Caille schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Fc Nico 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los יהוהos del sol 54%, Fc Nico 46%.
los יהוהos del sol - Fc Nico 2:0

64e minuut.
Caille is nu in balbezit. Guichard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guichard passt de bal zonder na te denken. Caille bereikt de bal nog maar net als eerste. Caille schiet op doel. Parachini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Guichard geeft de bal voor. Foucher is nu in balbezit. Caille verovert de bal door een tackle van achteren. Collé bereikt de bal nog maar net als eerste. Collé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Chauveau met de inworp. Forget rent richting de bal. Forget draait met de bal, schiet en ... Vautrin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Guichard met een sublieme pass. Busson is nu in balbezit. Caille verovert de bal door een tackle van achteren. Caille draait met de bal, schiet en ... Parachini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Fc Nico 3:0

85e minuut.
Guichard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guichard met een sublieme pass. Caille rent richting de bal. Caille schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lauret de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
los יהוהos del sol - Fc Nico 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los יהוהos del sol 42%, Fc Nico 58%.
los יהוהos del sol - Fc Nico 4:0