Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 19:05
  • Competitiewedstrijd: CFA.13 [del]
  • Stadion: Fc Nico Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2888
Fc Nico JONATHAN RICHARD
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perraud. Perraud krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Fraysse is nu in balbezit. Perraud onderschept slim de pass. Perraud passt de bal met de wreef. Sonor is nu in balbezit. Sonor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chauveau met de inworp. Forget bereikt de bal nog maar net als eerste. Forget passt de bal in één keer door. Fraysse is nu in balbezit. Fraysse geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nico - JONATHAN RICHARD 1:0

30e minuut.
Fraysse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Delvecchio de bal. Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Perraud schiet op doel. Lauret probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Proust geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Leconte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonor rent richting de bal. Sonor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraysse is nu in balbezit. Sonor begaat een overtreding. Sonor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nico 60%, JONATHAN RICHARD 40%.
Fc Nico - JONATHAN RICHARD 1:0

47e minuut.
Delvecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delvecchio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fraysse zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thibaud rent richting de bal. Thibaud haalt uit met een fantastische trap. Charlot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi geeft de bal voor. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Nico - JONATHAN RICHARD 1:1

67e minuut.
Cissé is nu in balbezit. Cissé geeft een lange en hoge pass. Lauret is nu in balbezit. Sonor verovert de bal door een tackle van achteren. Sonor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nico - JONATHAN RICHARD 1:2

88e minuut.
Foucher is nu in balbezit. Leconte onderschept slim de pass. Leconte passt de bal zonder na te denken. Sonor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nico 64%, JONATHAN RICHARD 36%.
Fc Nico - JONATHAN RICHARD 1:2