Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. PORTO FC aoste
Normal Tactiek tact de ouf
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 38.5
slecht Schieten redelijk
matig Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Sahula passt de bal in één keer door. Légrádi rent richting de bal. Légrádi passt de bal zonder na te denken. Pelissier rent richting de bal. Pelissier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Baton rent richting de bal. Devaux begaat een overtreding. Devaux krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Matuidi is nu in balbezit. Maillard rent richting de bal. Maillard passt de bal zonder na te denken. Légrádi is nu in balbezit. Légrádi schiet op doel. Bourgeois bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drąg zal de hoekschop nemen. Devaux maakt een snoekduik en kopt de bal. Bourgeois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Meneguci bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneguci geeft de bal voor. Inworp. Ribeiro met de inworp. Emery geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Matuidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier passt de bal zonder na te denken. Devaux rent richting de bal. Devaux haalt uit met een fantastische trap. Bourgeois bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. PORTO - FC aoste 0:1

22e minuut.
Drąg speelt de bal door. Légrádi rent richting de bal. Légrádi passt de bal in één keer door. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Maillard is nu in balbezit. Maillard speelt de bal door. Devaux is nu in balbezit. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier draait met de bal, schiet en ... Bourgeois bokst de bal weg.

25e minuut.
Klungelig pakt Légrádi de bal. Delacroix probeert naar een medespeler te passen. Drąg probeert naar een medespeler te passen. Pelissier rent richting de bal. Pelissier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bourgeois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bourgeois speelt de bal door. Drąg kopt de bal weg. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. PORTO - FC aoste 0:2

32e minuut.
Légrádi heeft problemen om de bal te vangen. Légrádi passt de bal met de wreef. Maillard rent richting de bal. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. PORTO - FC aoste 0:3

33e minuut.
Klungelig pakt Godard de bal. Pelissier rent richting de bal. Matuidi is nu in balbezit. Pelissier onderschept slim de pass. Pelissier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. PORTO - FC aoste 0:4

40e minuut.
Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard passt de bal in één keer door. Légrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrádi haalt uit met een fantastische trap. Bourgeois maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Sahula verovert de bal door een tackle van achteren. Sahula speelt de bal door. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier haalt uit met een fantastische trap. Bourgeois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. PORTO - FC aoste 0:5

42e minuut.
Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuidi rent richting de bal. Matuidi passt de bal met de wreef. Légrádi rent richting de bal. Légrádi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. PORTO 78%, FC aoste 22%.
FC. PORTO - FC aoste 0:5

52e minuut.
Goncalves heeft problemen om de bal te vangen. Pelissier is nu in balbezit. Prat rent richting de bal. Pelissier onderschept slim de pass. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Matuidi geeft een hoge lob. Drąg rent richting de bal. Drąg speelt de bal door. Daar is Pelissier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelissier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Devaux met een snelle inworp. Maillard geeft een hoge lob. Légrádi is nu in balbezit. Légrádi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Drąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Drąg passt de bal zonder na te denken. Pelissier rent richting de bal. Pelissier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Maillard de bal onder controle te krijgen. Sahula speelt de bal door. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux haalt uit met een fantastische trap. Goncalves probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. PORTO - FC aoste 0:6

84e minuut.
Drąg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Légrádi probeert de bal met de borst te controleren. Abidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrádi onderschept slim de pass. Légrádi geeft een lange en hoge pass. Bourgeois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. PORTO 69%, FC aoste 31%.
FC. PORTO - FC aoste 0:6