Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mendoza United OC Châteaudun
Normal Tactiek oui
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Accard geeft een lange en hoge pass. Colson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darui rent richting de bal. Darui haalt uit met een fantastische trap. Barthelémy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Le Du zal de hoekschop nemen. Paulin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mendoza United - OC Châteaudun 0:1

16e minuut.
Passi verovert de bal door een tackle van achteren. Passi speelt de bal door. Bossis heeft problemen om de bal te vangen. Darui rent richting de bal. Darui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Flamion rent richting de bal. Darui is nu in balbezit. Darui speelt de bal door. Paulin is nu in balbezit. Paulin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kasiorkiewicz met een snelle inworp. Calvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trouillet is nu in balbezit. Calvet verovert de bal door een tackle van achteren. Calvet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mendoza United 51%, OC Châteaudun 49%.
Mendoza United - OC Châteaudun 0:1

50e minuut.
Diagne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lejeune met een snelle inworp. Deschamps rent richting de bal. Deschamps geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Flamion bereikt de bal nog maar net als eerste. Soarès verovert de bal door een tackle van achteren. Soarès passt de bal in één keer door. Deschamps bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschamps draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Diagne heeft problemen om de bal te vangen. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune haalt uit met een fantastische trap. Ly bokst de bal weg. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mendoza United - OC Châteaudun 1:1

59e minuut.
Paulin met een sublieme pass. Daar is Darui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahé is nu in balbezit. Mahé schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Bossis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darui verovert de bal door een tackle van achteren. Darui passt de bal zonder na te denken. Paulin is nu in balbezit. Paulin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Accard probeert naar een medespeler te passen. Paulin rent richting de bal. Passi maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Passi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Passi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Paulin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Calvet neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Soarès raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delpech komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mendoza United 31%, OC Châteaudun 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mendoza United - OC Châteaudun 1:1