Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fédéral-mogul FC. PORTO
343 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 23.8
good Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Deslandes probeert naar een medespeler te passen. Şandru heeft problemen om de bal te vangen. Şandru speelt de bal door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco schiet op doel. Bourgeois bokst de bal weg.

4e minuut.
Asumägi is nu in balbezit. Asumägi speelt de bal door. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Deslandes rent richting de bal. Deslandes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bourgeois trapt de bal weg. Asumägi kopt de bal weg. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Bourgeois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC. PORTO 1:0

12e minuut.
Şandru geeft een hoge lob. Deslandes kopt de bal weg. Prat probeert de bal met de borst te controleren. Rochette rent richting de bal. Rochette schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Asumägi kopt de bal weg. Blanco rent richting de bal. Abidal rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Asumägi is nu in balbezit. Asumägi passt de bal met de wreef. Deslandes is nu in balbezit. Deslandes haalt uit met een fantastische trap. Bourgeois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC. PORTO 2:0

17e minuut.
Deslandes speelt de bal door. Şandru heeft problemen om de bal te vangen. Şandru geeft de bal voor. Rochette rent richting de bal. Rochette schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru geeft een lange en hoge pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Bourgeois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC. PORTO 3:0

24e minuut.
Blanco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

30e minuut.
Allan rent richting de bal. Asumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asumägi passt de bal zonder na te denken. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochette bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes is nu in balbezit. Rochette is nu in balbezit. Rochette haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Asumägi kopt de bal weg. Deslandes rent richting de bal. Deslandes passt de bal zonder na te denken. Rochette is nu in balbezit. Rochette schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Asumägi kopt de bal weg. Daar is Şandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şandru met een sublieme pass. Deslandes rent richting de bal. Deslandes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC. PORTO 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fédéral-mogul 30%, FC. PORTO 70%.
fédéral-mogul - FC. PORTO 4:0

65e minuut.
Asumägi met een sublieme pass. Delacroix is nu in balbezit. Rochette verovert de bal door een tackle van achteren. Deslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Deslandes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC. PORTO 5:0

68e minuut.
Deslandes onderschept slim de pass. Deslandes passt de bal in één keer door. Asumägi probeert naar een medespeler te passen. Rochette rent richting de bal. Rochette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fédéral-mogul - FC. PORTO 6:0

71e minuut.
Teixeira passt de bal in één keer door. Emery rent richting de bal. Emery passt de bal zonder na te denken. Godard rent richting de bal. Godard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fédéral-mogul 40%, FC. PORTO 60%.
fédéral-mogul - FC. PORTO 6:0