Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trivela FC Mendoza United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Lavergne speelt de bal door. Pastor speelt de bal door. Thépot is nu in balbezit. Thépot haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - Mendoza United 1:0

21e minuut.
Canu verovert de bal door een tackle van achteren. Thépot bereikt de bal nog maar net als eerste. Canu onderschept slim de pass. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Libérati probeert naar een medespeler te passen. Deschamps rent richting de bal. Deschamps met een sublieme pass. Mahé is nu in balbezit. Mahé schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Mahé is nu in balbezit. Mahé passt de bal met de wreef. Plessis rent richting de bal. Deschamps is nu in balbezit. Deschamps draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Deschamps schiet op doel. Libérati probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lejeune geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leloup kopt de bal weg. Hoarau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mahé rent richting de bal. Mahé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trivela FC - Mendoza United 1:1

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Deschamps de bal onder controle te krijgen. Lavergne is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deschamps. Deschamps krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Collot rent richting de bal. Colson verovert de bal door een tackle van achteren. Colson geeft een lange en hoge pass. Mahé rent richting de bal. Mahé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - Mendoza United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trivela FC 46%, Mendoza United 54%.
Trivela FC - Mendoza United 1:2

77e minuut.
Gilbert geeft de bal voor. Klungelig pakt Deschamps de bal. Libérati rent richting de bal. Libérati probeert naar een medespeler te passen. Collot geeft een hoge lob. Blain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Delpech met een sublieme pass. Lejeune is nu in balbezit. Cottin begaat een overtreding. Cottin krijgt een gele kaart. Lejeune is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lejeune zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé haalt uit met een fantastische trap. Hoarau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trivela FC 36%, Mendoza United 64%.
Trivela FC - Mendoza United 1:2