Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mendoza United Trivela FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mendoza United 61%, Trivela FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mendoza United - Trivela FC 0:0

46e minuut.
Winterstein passt de bal met de wreef. Deschamps rent richting de bal. Deschamps passt de bal zonder na te denken. Mahé rent richting de bal. Mahé haalt uit met een fantastische trap. Hoarau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

58e minuut.
Lavergne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canu. Lavergne raakt geblesseerd tijdens het duel. Lavergne met een snel genomen vrije trap. Thépot springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Colson met een sublieme pass. Mahé heeft problemen om de bal te vangen. Lavergne onderschept slim de pass. Deschamps bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschamps schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mendoza United - Trivela FC 1:0

87e minuut.
Pastor rent richting de bal. Trouillet onderschept slim de pass. Trouillet speelt de bal door. Mahé is nu in balbezit. Mahé schiet op doel. Hoarau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mendoza United 42%, Trivela FC 58%.
Mendoza United - Trivela FC 1:0