Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trivela FC FC aoste
Normal Tactiek tact de ouf
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 41
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 38
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Devaux rent richting de bal. Drąg rent richting de bal. Drąg passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pelissier de bal. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - FC aoste 0:1

9e minuut.
Hoarau trapt de bal weg van het doel. Inworp. Drąg met een snelle inworp. Pelissier rent richting de bal. Pelissier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Leloup met een harde bal richting middenveld. Sauvage kopt de bal weg. Daar is Ettori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier schiet op doel. Hoarau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Drąg met de inworp. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux schiet op doel. Leloup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoarau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - FC aoste 0:2

15e minuut.
Sauvage passt de bal zonder na te denken. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavergne legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lavergne krijgt een gele kaart. Pelissier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pelissier neemt zijn aanloop. Hoarau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pelissier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Plessis de bal onder controle te krijgen. Pelissier rent richting de bal. Légrádi rent richting de bal. Légrádi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Drąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Drąg passt de bal met de wreef. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier schiet op doel. Hoarau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - FC aoste 0:3

28e minuut.
Sahula probeert naar een medespeler te passen. Plessis is nu in balbezit. Plessis met een sublieme pass. Collot bereikt de bal nog maar net als eerste. Collot geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavergne begaat een overtreding. Sauvage is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sahula zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Légrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrádi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Devaux de bal. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sauvage met een sublieme pass. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier passt de bal zonder na te denken. Daar is Devaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devaux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - FC aoste 0:4

37e minuut.
Libérati speelt de bal door. Sahula speelt de bal door. Sauvage probeert naar een medespeler te passen. Légrádi rent richting de bal. Légrádi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Drąg met de inworp. Devaux rent richting de bal. Devaux geeft een hoge lob. Plessis kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Légrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrádi schiet op doel. Hoarau werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trivela FC 84%, FC aoste 16%.
Trivela FC - FC aoste 0:4

46e minuut.
Lavergne speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sauvage zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Légrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrádi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Buitenspel voor Thépot. Goede buitenspelval van de verdediging. Arnould maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Devaux is nu in balbezit. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - FC aoste 0:5

57e minuut.
Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Libérati. Devaux is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drąg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Légrádi springt en kopt de bal. Hoarau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trivela FC - FC aoste 0:6

70e minuut.
Sahula passt de bal met de wreef. Devaux rent richting de bal. Devaux passt de bal met de wreef. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Drąg passt de bal in één keer door. Sauvage rent richting de bal. Sauvage passt de bal met de wreef. Légrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrádi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Drąg kopt de bal weg. Daar is Devaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cottin is nu in balbezit. Devaux verovert de bal door een tackle van achteren. Devaux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Arnould is nu in balbezit. Sahula speelt de bal door. Plessis rent richting de bal. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trivela FC 78%, FC aoste 22%.
Trivela FC - FC aoste 0:6