Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona ++ FC. PORTO
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 23.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Aznar passt de bal met de wreef. Brébion bereikt de bal nog maar net als eerste. Godard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godard krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Matuidi onderschept slim de pass. Matuidi geeft de bal voor. Bert heeft problemen om de bal te vangen. Godard bereikt de bal nog maar net als eerste. Godard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - FC. PORTO 0:1

32e minuut.
Emery speelt de bal door. Matuidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Godard rent richting de bal. Godard haalt uit met een fantastische trap. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Horn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fournet met de inworp. Wattine bereikt de bal nog maar net als eerste. Wattine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Fournet is nu in balbezit. Fournet passt de bal met de wreef. Emery probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Godard de bal. Godard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Delacroix zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Noël de bal. Noël geeft een lange en hoge pass. Godard krijgt zijn hoofd ertegen. Cano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - FC. PORTO 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona ++ 53%, FC. PORTO 47%.
FC Barcelona ++ - FC. PORTO 0:2

56e minuut.
Lafont rent richting de bal. Horn onderschept slim de pass. Wattine onderschept slim de pass. Lafont rent richting de bal. Lafont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Baton is nu in balbezit. Ribeiro is nu in balbezit. Ribeiro probeert naar een medespeler te passen. Godard heeft problemen om de bal te vangen. Godard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ribeiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. Godard rent richting de bal. Godard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Noël met de inworp. Horn rent richting de bal. Horn geeft een hoge lob. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Matuidi met een sublieme pass. Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. Horn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Emery de bal. Emery draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bert geeft de bal voor. Inworp. Noël met een snelle inworp. Emery is nu in balbezit. Emery geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noël met de inworp. Emery rent richting de bal. Emery draait met de bal, schiet en ... Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona ++ - FC. PORTO 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona ++ 71%, FC. PORTO 29%.
FC Barcelona ++ - FC. PORTO 0:3