Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Us combronde OC Châteaudun
Normal Tactiek oui
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Proust zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delfour rent richting de bal. Darui verovert de bal door een tackle van achteren. Darui geeft een lange en hoge pass. Gobert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paulin rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Goupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goupil geeft een lange en hoge pass. Daar is Farah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousseau rent richting de bal. Rousseau schiet op doel. Ly probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Goupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Goupil met een sublieme pass. Rousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Us combronde - OC Châteaudun 1:0

18e minuut.
Farah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camard met de inworp. Vascout rent richting de bal. Vascout geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Accard rent richting de bal. Camard rent richting de bal. Calvet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvet krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Fraisse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vascout is nu in balbezit. Vascout passt de bal in één keer door. Mangin is nu in balbezit. Mangin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Delfour met een sublieme pass. Vascout rent richting de bal. Vascout probeert naar een medespeler te passen. Rousseau is nu in balbezit. Rousseau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Us combronde - OC Châteaudun 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Us combronde 50%, OC Châteaudun 50%.
Us combronde - OC Châteaudun 2:0

70e minuut.
Mangin is nu in balbezit. Mangin probeert naar een medespeler te passen. Vascout heeft problemen om de bal te vangen. Rousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Calvet is nu in balbezit. Delfour verovert de bal door een tackle van achteren. Delfour probeert naar een medespeler te passen. Rousseau is nu in balbezit. Rousseau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Us combronde - OC Châteaudun 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Us combronde 55%, OC Châteaudun 45%.
Us combronde - OC Châteaudun 3:0