Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 19:01
  • Competitiewedstrijd: CFA.14 [del]
  • Stadion: FC Can Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2499
FC aoste FC Barcelona ++
tact de ouf Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 13.5
redelijk Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Pelissier draait met de bal, schiet en ... Dropsy probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sauvage geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Devaux krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - FC Barcelona ++ 1:0

19e minuut.
Maillard is nu in balbezit. Devaux rent richting de bal. Maillard met een sublieme pass. Pelissier rent richting de bal. Pelissier schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Maillard passt de bal zonder na te denken. Devaux heeft problemen om de bal te vangen. Pelissier rent richting de bal. Devaux rent richting de bal. Devaux schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cano met een harde bal richting middenveld. Devaux kopt de bal weg. Dropsy heeft problemen om de bal te vangen. Légrádi is nu in balbezit. Légrádi schiet op doel. Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sauvage geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Devaux springt en kopt de bal. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Devaux is nu in balbezit. Devaux passt de bal zonder na te denken. Pelissier heeft problemen om de bal te vangen. Pelissier schiet op doel. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - FC Barcelona ++ 2:0

39e minuut.
Sauvage is nu in balbezit. Sauvage probeert naar een medespeler te passen. Légrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznar passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux rent richting de bal. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier draait met de bal, schiet en ... Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - FC Barcelona ++ 3:0

45e minuut.
Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrádi verovert de bal door een tackle van achteren. Légrádi passt de bal zonder na te denken. Devaux is nu in balbezit. Devaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - FC Barcelona ++ 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC aoste 13%, FC Barcelona ++ 87%.
FC aoste - FC Barcelona ++ 4:0

50e minuut.
Maillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard passt de bal in één keer door. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - FC Barcelona ++ 5:0

54e minuut.
Jouve passt de bal in één keer door. Meneguci bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneguci geeft de bal voor. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cano trapt de bal weg. Inworp. Devaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Maillard de bal. Maillard geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dropsy met een harde bal richting middenveld. Devaux kopt de bal weg. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Wattine kopt de bal weg. Gaultier rent richting de bal. Gaultier geeft de bal voor. Pelissier heeft problemen om de bal te vangen. Pelissier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Brébion passt de bal in één keer door. Teixeira heeft problemen om de bal te vangen. Pelissier rent richting de bal. Pelissier haalt uit met een fantastische trap. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - FC Barcelona ++ 6:0

66e minuut.
Pelissier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sahula is nu in balbezit. Sahula passt de bal met de wreef. Devaux is nu in balbezit. Devaux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - FC Barcelona ++ 7:0

67e minuut.
Légrádi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zdyluś komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sahula met een sublieme pass. Maillard met een sublieme pass. Bert is nu in balbezit. Pelissier verovert de bal door een tackle van achteren. Pelissier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Devaux rent richting de bal. Devaux probeert naar een medespeler te passen. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - FC Barcelona ++ 8:0

75e minuut.
Jouve is nu in balbezit. Jouve met een sublieme pass. Pelissier is nu in balbezit. Devaux is nu in balbezit. Devaux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pelissier probeert naar een medespeler te passen. Zdyluś rent richting de bal. Bert rent richting de bal. Pelissier verovert de bal door een tackle van achteren. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - FC Barcelona ++ 9:0

87e minuut.
Brébion bereikt de bal nog maar net als eerste. Maillard onderschept slim de pass. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Devaux haalt uit met een fantastische trap. Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier onderschept slim de pass. Pelissier draait met de bal, schiet en ... Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC aoste - FC Barcelona ++ 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC aoste 19%, FC Barcelona ++ 81%.
FC aoste - FC Barcelona ++ 10:0