Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mendoza United FC aoste
Normal Tactiek tact de ouf
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 38.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Sahula met een sublieme pass. Devaux is nu in balbezit. Fossé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Devaux wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Devaux kan niet meer verder spelen. Zdyluś komt het veld opgelopen. Pelissier neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mendoza United - FC aoste 0:1

13e minuut.
Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś passt de bal zonder na te denken. Pelissier rent richting de bal. Klungelig pakt Pelissier de bal. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Canu de bal. Maillard met een sublieme pass. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mendoza United - FC aoste 0:2

16e minuut.
Gilbert geeft een hoge lob. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Canu begaat een overtreding. Canu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Légrádi passt de bal zonder na te denken. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier passt de bal zonder na te denken. Zdyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mendoza United - FC aoste 0:3

19e minuut.
Deschamps probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mahé de bal. Pelissier verovert de bal door een tackle van achteren. Pelissier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel geeft een hoge lob. Zdyluś kopt de bal weg. Pelissier rent richting de bal. Pelissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mendoza United - FC aoste 0:4

27e minuut.
Gilbert geeft een lange en hoge pass. Maillard kopt de bal weg. Canu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier verovert de bal door een tackle van achteren. Pelissier schiet op doel. Paal! Blain maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Barthelémy heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mendoza United - FC aoste 0:5

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Blain met een harde bal richting middenveld. Daar is Deschamps, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelissier is nu in balbezit. Pelissier schiet op doel. Blain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mendoza United - FC aoste 0:6

43e minuut.
Meneguci geeft de bal voor. Pelissier kopt de bal weg. Légrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrádi haalt uit met een fantastische trap. Blain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mendoza United - FC aoste 0:7

44e minuut.
Canu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdyluś begaat een overtreding. Canu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meneguci bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneguci geeft de bal voor. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mendoza United - FC aoste 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mendoza United 80%, FC aoste 20%.
Mendoza United - FC aoste 0:8

57e minuut.
Sauvage rent richting de bal. Sauvage passt de bal met de wreef. Canu is nu in balbezit. Pelissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelissier draait met de bal, schiet en ... Blain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sauvage passt de bal zonder na te denken. Maillard met een sublieme pass. Canu is nu in balbezit. Pelissier verovert de bal door een tackle van achteren. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Blain trapt de bal weg van het doel. Sauvage kopt de bal weg. Klungelig pakt Pelissier de bal. Pelissier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mendoza United - FC aoste 0:9

69e minuut.
Légrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Légrádi passt de bal in één keer door. Colson is nu in balbezit. Pelissier onderschept slim de pass. Pelissier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Canu rent richting de bal. Pelissier onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zdyluś de bal. Pelissier rent richting de bal. Pelissier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mendoza United - FC aoste 0:10

83e minuut.
Deschamps probeert naar een medespeler te passen. Lejeune rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paranghel. Paranghel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mendoza United 74%, FC aoste 26%.
Mendoza United - FC aoste 0:10