Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comeback FC Gloria Sic F.C.
d Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 25.4
good Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen weak


7e minuut.
Pasquier geeft een hoge lob. Pesarini speelt de bal door. Lévy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fabre probeert naar een medespeler te passen. Domański kopt de bal weg. Nică rent richting de bal. Nică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Crochet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lévy met een snelle inworp. Xuân Hòa is nu in balbezit. Xuân Hòa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Xuân Hòa passt de bal zonder na te denken. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică passt de bal met de wreef. Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Domański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Domański passt de bal met de wreef. Nică is nu in balbezit. Jaouen rent richting de bal. Nică onderschept slim de pass. Nică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Crochet speelt de bal door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaokun rent richting de bal. Bonnardel onderschept slim de pass. Bonnardel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Xuân Hòa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasquier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domański. Pasquier wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Crochet is nu in balbezit. Crochet passt de bal zonder na te denken. Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback FC 34%, Gloria Sic F.C. 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Comeback FC - Gloria Sic F.C. 0:0

47e minuut.
Pasquier rent richting de bal. Domański onderschept slim de pass. Domański passt de bal met de wreef. Nică is nu in balbezit. Nică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Gloria Sic F.C. 1:0

52e minuut.
Xuân Hòa met een sublieme pass. Jerković is nu in balbezit. Jerković speelt de bal door. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nică. Nică krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Vidal met een sublieme pass. Pesarini speelt de bal door. Xuân Hòa met een sublieme pass. Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Domański schiet op doel. Fabre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Lévy kopt de bal weg. Maury kan de bal niet met de borst controleren. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković draait met de bal, schiet en ... Fabre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Gloria Sic F.C. 2:0

61e minuut.
Couécou rent richting de bal. Miriuţă onderschept slim de pass. Miriuţă probeert naar een medespeler te passen. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel. Fabre bokst de bal weg.

67e minuut.
Crochet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xuân Hòa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Gloria Sic F.C. 3:0

71e minuut.
Calvinista met een sublieme pass. Jaouen bereikt de bal nog maar net als eerste. Domański onderschept slim de pass. Domański haalt uit met een fantastische trap. Fabre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Gloria Sic F.C. 4:0

75e minuut.
Domański bereikt de bal nog maar net als eerste. Domański passt de bal zonder na te denken. Pasquier controleert de bal met de borst. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Maury geeft de bal voor. Miriuţă kopt de bal weg. Xuân Hòa geeft de bal voor. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Gloria Sic F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback FC 39%, Gloria Sic F.C. 61%.
Comeback FC - Gloria Sic F.C. 5:0