Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 19:04
  • Competitiewedstrijd: CFA.16 [del]
  • Stadion: SoRare Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2689
SoRare Gloria Sic F.C.
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 24.6
solide Schieten slecht
zwak Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Maury is nu in balbezit. Maury geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dunin met een snelle inworp. Jodar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau passt de bal in één keer door. Kłaczkowski is nu in balbezit. Jodar rent richting de bal. Jodar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoRare - Gloria Sic F.C. 1:0

17e minuut.
Kłaczkowski kopt de bal weg. Vahabzadə heeft problemen om de bal te vangen. Vahabzadə speelt de bal door. Jodar rent richting de bal. Jodar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Dunin de bal. Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Crochet speelt de bal door. Le Cam heeft problemen om de bal te vangen. Jodar probeert naar een medespeler te passen. Kłaczkowski rent richting de bal. Kłaczkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SoRare - Gloria Sic F.C. 2:0

43e minuut.
Crochet probeert naar een medespeler te passen. Bonnardel is nu in balbezit. Bacigalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoRare 35%, Gloria Sic F.C. 65%.
SoRare - Gloria Sic F.C. 2:0

48e minuut.
Couécou passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rondeau de bal. Rondeau passt de bal met de wreef. Kłaczkowski is nu in balbezit. Kłaczkowski schiet op doel. Fabre bokst de bal weg.

49e minuut.
Bonnardel kopt de bal weg. Lhomme rent richting de bal. Bacigalupi onderschept slim de pass. Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vahabzadə speelt de bal door. Kłaczkowski is nu in balbezit. Kłaczkowski passt de bal zonder na te denken. Jodar is nu in balbezit. Jodar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoRare - Gloria Sic F.C. 3:0

52e minuut.
Kłaczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłaczkowski passt de bal in één keer door. Jodar rent richting de bal. Jodar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoRare - Gloria Sic F.C. 4:0

71e minuut.
Kłaczkowski is nu in balbezit. Kłaczkowski passt de bal met de wreef. Jodar is nu in balbezit. Kłaczkowski rent richting de bal. Kłaczkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rondeau heeft problemen om de bal te vangen. Crochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar heeft problemen om de bal te vangen. Jodar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoRare 37%, Gloria Sic F.C. 63%.
SoRare - Gloria Sic F.C. 4:0