Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gloria Sic F.C. SoRare
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 35.7
average Schieten solid
weak Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Jodar verovert de bal door een tackle van achteren. Jodar speelt de bal door. Kłaczkowski rent richting de bal. Kłaczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kłaczkowski rent richting de bal. Kłaczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pasquier rent richting de bal. Vahabzadə met een sublieme pass. Maury rent richting de bal. Jodar verovert de bal door een tackle van achteren. Jodar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pasquier is nu in balbezit. Kłaczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłaczkowski passt de bal in één keer door. Jodar rent richting de bal. Jodar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloria Sic F.C. - SoRare 0:1

20e minuut.
Dunin verovert de bal door een tackle van achteren. Dunin probeert naar een medespeler te passen. Kłaczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski schiet op doel. Fabre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloria Sic F.C. - SoRare 0:2

23e minuut.
Crochet is nu in balbezit. Dunin verovert de bal door een tackle van achteren. Dunin passt de bal zonder na te denken. Kłaczkowski rent richting de bal. Kłaczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Crochet geeft een lange en hoge pass. Najbuk speelt de bal door. Pasquier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłaczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kłaczkowski probeert naar een medespeler te passen. Fabre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloria Sic F.C. - SoRare 0:3

31e minuut.
Várady met een sublieme pass. Kłaczkowski is nu in balbezit. Kłaczkowski passt de bal in één keer door. Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar schiet op doel. Fabre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Lhomme geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocampo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dunin geeft een lange en hoge pass. Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhomme is nu in balbezit. Jodar onderschept slim de pass. Jodar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloria Sic F.C. - SoRare 0:4

43e minuut.
Jaouen geeft een hoge lob. Lhomme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Várady is nu in balbezit. Várady geeft een hoge lob. Kłaczkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloria Sic F.C. 66%, SoRare 34%.
Gloria Sic F.C. - SoRare 0:4

50e minuut.
Bacigalupi speelt de bal door. Vahabzadə is nu in balbezit. Vahabzadə speelt de bal door. Jodar rent richting de bal. Jodar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Le Cam geeft een lange en hoge pass. Jodar is nu in balbezit. Jodar probeert naar een medespeler te passen. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunin speelt de bal door. Fabre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kłaczkowski rent richting de bal. Kłaczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloria Sic F.C. - SoRare 0:5

57e minuut.
Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə geeft de bal voor. Klungelig pakt Crochet de bal. Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodar haalt uit met een fantastische trap. Fabre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Najbuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perret met de inworp. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Le Cam rent richting de bal. Dunin onderschept slim de pass. Jodar rent richting de bal. Jodar haalt uit met een fantastische trap. Fabre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gloria Sic F.C. - SoRare 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gloria Sic F.C. 66%, SoRare 34%.
Gloria Sic F.C. - SoRare 0:6