Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vecchia Juve rodmac
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Perraud geeft een lange en hoge pass. Godet controleert de bal met de borst. Laslandes rent richting de bal. Godet onderschept slim de pass. Godet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Poulain is nu in balbezit. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente met een sublieme pass. Godet is nu in balbezit. Godet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leleu met een harde bal richting middenveld. Perraud kopt de bal weg. Gravier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Bègue rent richting de bal. Bègue geeft een hoge lob. Hoenen kopt de bal weg. Baills is nu in balbezit. Baills schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Godet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gravier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravier passt de bal zonder na te denken. Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet draait met de bal, schiet en ... Leleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Derrien geeft een lange en hoge pass. Geoffroy kopt de bal weg. Saunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Perraud verovert de bal door een tackle van achteren. Perraud geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Derrien raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jodar komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Vicente is nu in balbezit. Vicente speelt de bal door. Godet rent richting de bal. Godet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Laslandes de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchia Juve 48%, rodmac 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vecchia Juve - rodmac 0:0

58e minuut.
Bègue bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel rent richting de bal. Bègue schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bègue krijgt een gele kaart. Vogel raakt geblesseerd tijdens het duel. Vogel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Laslandes heeft problemen om de bal te vangen. Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Poulain kopt de bal weg. Jodar heeft problemen om de bal te vangen. Perraud is nu in balbezit. Perraud geeft een hoge lob. Caille geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Perraud onderschept slim de pass. Perraud probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gravier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet schiet op doel. Leleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchia Juve 42%, rodmac 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vecchia Juve - rodmac 0:0