Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 19:04
  • Competitiewedstrijd: CFA.16 [del]
  • Stadion: rodmac Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3067
rodmac Comeback FC
Normal Tactiek d
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 31.7
slecht Schieten redelijk
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Perret speelt de bal door. Saunier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nică. Nică krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Jodar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehter verovert de bal door een tackle van achteren. Lehter probeert naar een medespeler te passen. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lévy heeft problemen om de bal te vangen. Turbo kopt de bal weg. Derrien heeft problemen om de bal te vangen. Llosa is nu in balbezit. Llosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Turbo is nu in balbezit. Turbo met een sublieme pass. Nică is nu in balbezit. Nică haalt uit met een fantastische trap. Laslandes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lehter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bègue is nu in balbezit. Turbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Lévy de bal. Poulain begaat een overtreding. Lévy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lévy met een snel genomen vrije trap. Daar is Zatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llosa is nu in balbezit. Llosa schiet op doel. Leleu bokst de bal weg.

26e minuut.
Lévy met een snelle inworp. Turbo rent richting de bal. Turbo passt de bal in één keer door. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Poulain probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lévy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulain verovert de bal door een tackle van achteren. Turbo verovert de bal door een tackle van achteren. Turbo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rodmac - Comeback FC 0:1

41e minuut.
Nică draait met de bal, schiet en ... Zatelli kopt de bal weg. Derrien probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nică rent richting de bal. Nică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Maderna geeft een hoge lob. Jordan rent richting de bal. Llosa onderschept slim de pass. Turbo is nu in balbezit. Turbo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodmac 73%, Comeback FC 27%.
rodmac - Comeback FC 0:1

48e minuut.
Doeltrap. Leleu met een harde bal richting middenveld. Lévy kopt de bal weg. Llosa is nu in balbezit. Llosa haalt uit met een fantastische trap. Leleu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Bègue kopt de bal weg. Shaokun is nu in balbezit. Shaokun geeft de bal voor. Llosa rent richting de bal. Llosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rodmac - Comeback FC 0:2

57e minuut.
Korodowski geeft een hoge lob. Jordan kopt de bal weg. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa verovert de bal door een tackle van achteren. Llosa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Poulain is nu in balbezit. Lévy onderschept slim de pass. Lévy passt de bal zonder na te denken. Llosa is nu in balbezit. Llosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Derrien rent richting de bal. Lévy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lévy passt de bal met de wreef. Llosa is nu in balbezit. Llosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rodmac - Comeback FC 0:3

79e minuut.
Laslandes rent richting de bal. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa draait met de bal, schiet en ... Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Shaokun geeft een hoge lob. Nică kopt de bal weg. Llosa rent richting de bal. Llosa haalt uit met een fantastische trap. Leleu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rodmac - Comeback FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodmac 65%, Comeback FC 35%.
rodmac - Comeback FC 0:4