Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comeback FC rodmac
d Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Xuân Hòa rent richting de bal. Derrien onderschept slim de pass. Calvinista legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calvinista krijgt een gele kaart. Derrien raakt geblesseerd tijdens het duel. Szkudlapski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ziel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - rodmac 0:1

7e minuut.
Derrien verovert de bal door een tackle van achteren. Turbo onderschept slim de pass. Turbo passt de bal met de wreef. Jerković is nu in balbezit. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Comeback FC - rodmac 1:1

9e minuut.
Jerković passt de bal in één keer door. Xuân Hòa rent richting de bal. Xuân Hòa passt de bal met de wreef. Saunier rent richting de bal. Saunier haalt uit met een fantastische trap. Ziel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Lévy met de inworp. Jerković is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Poulain ... Strafschop! Jerković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nică neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Leleu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Miriuţă met de inworp. Lévy is nu in balbezit. Lévy passt de bal met de wreef. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Llosa speelt de bal door. Nică is nu in balbezit. Jerković rent richting de bal. Nică rent richting de bal. Nică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Calvinista geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nică de bal. Perret rent richting de bal. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Lévy met een snelle inworp. Jerković is nu in balbezit. Jerković passt de bal zonder na te denken. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback FC 42%, rodmac 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Comeback FC - rodmac 1:1

50e minuut.
Llosa rent richting de bal. Llosa speelt de bal door. Nică rent richting de bal. Nică schiet op doel. Leleu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Perret de bal. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică passt de bal met de wreef. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa schiet op doel. Leleu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Lévy verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Hòa is nu in balbezit. Xuân Hòa speelt de bal door. Nică is nu in balbezit. Nică schiet op doel. Leleu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - rodmac 2:1

67e minuut.
Miriuţă passt de bal in één keer door. Jerković rent richting de bal. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică draait met de bal, schiet en ... Leleu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - rodmac 3:1

75e minuut.
Xuân Hòa met een sublieme pass. Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Llosa passt de bal in één keer door. Nică is nu in balbezit. Nică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Poulain is nu in balbezit. Jerković verovert de bal door een tackle van achteren. Jerković met een sublieme pass. Nică bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - rodmac 4:1

90e minuut.
Jerković is nu in balbezit. Lévy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poulain. Poulain krijgt een gele kaart. Lévy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lévy kan niet meer verder spelen. Piastra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback FC 19%, rodmac 81%.
Comeback FC - rodmac 4:1